Bayaran dari program jobdirumah July 2016 - RM750

thumbnail
Jobdirumah macam dah menjadi satu fenomena untuk pencari kerja part time di Malaysia. Mana taknya setiap bulan, ramai blogger yang berjaya menjana bayaran dari program jobdirumah ni sama ada melalui affiliate ataupun membuat kerja di rumah itu sendiri. Jobdirumah tidak asing lagih lah di kalangan mereka yang pernah mencari kerja di rumah ni.

Sebenarnya kan, hendak mendapat bayaran dari program jobdirumah ni kena ada caranya. Apa yang saya nak kongsikan ialah bagaimana mendapat bayaran dari program affiliate jobdirumah ni. Memang sebelum ni saya dah banyak berkongsi rahsia-rahsia saya dalam mempromosikan affiliate jobdirumah. Anda boleh baca dan amalkan sedaya mungkin, memang menjadi. Tiada jalan pendek untuk berjaya. Serius ni.

Tip otai naikkan pendapatan affiliate jobdirumah

thumbnail
Buat kerja sambilan di rumah melalu jobdirumah tidak asing lagi dalam dunia internet sekarang. Setiap hari berpuluh-puluh referel yang saya terima melalui link promosi affiliate jobdirumah tetapi bukan semuanya yang mendaftar melalui link affiliate tersebut. Di sini, saya baru terfikir salah satu cara lagi untuk naikkan jumlah orang yang mendaftar untuk membuat kerja part time dirumah dan juga untuk mengelakkan ketirisan ini berlaku.

Apa kaitannya adsense dengan jobdirumah? Kaitannya ialah pihak jobdirumah itu sendiri juga menggunakan perkhidmatan pengiklanan adsense untuk mempromosi jobdirumah. Jadi, jika anda juga memasang kod adsense di laman promosi kerja part time anda, sudah tentu dan berkemungkinan besar iklan adsense daripada pihak jobdirumah akan keluar. Inilah maksud saya ketirisan yang akan berlaku daripada link affiliate anda.

Payment bayaran komisen kerja part time di rumah June 2016 - RM1100

thumbnail
Selamat Hari Raya kepada semua pembaca blog encikarman.com. Aku pun baru je balik beraya ni dan nak update blog tentang payment bayaran komisen kerja part time di rumah untuk bulan Jun 2016. time dapat payment bayaran kerja part time ni le paling best setelah bersusah payah melaburkan masa menulis pelbagai jenis artikel berkenaan dengan kerja part time di rumah ni.

Payment bayaran ini adalah dari affiliate jobdirumah yang sudah tentunya anda pernah baca jika anda pernah mencari kat google tentang kerja part time. Seeloknya anda cubalah kerja sampingan ni kerana dah ramai yang cuba, walaupun tak semua yang berjaya. Hanya yang terror sahaja boleh berjaya mendapat duit online daripada kerja part time ini dengan menggunakan teknik yang betul. Oh ya, ada dua cara nak dapatkan duit online dengan kerja part time ni, satu melalui affiliate dan satu lagi ialah dengan membuat kerja part time itu sendiri.

Buat duit dengan affiliate rahsiauber - payment ke 3 - 5

thumbnail
Kali ni saya nak bercerita sikit dengan affiliate agak baru juga iaitu rahsia uber - buat duit dengan rahsia  uber. Sekarang ni kan, ramai yang daftar jadi pemndu uber di Malaysia, juga grabcar. Nak daftar jadi pemandu uber ni senang sahaja, boleh settle secara online sahaja tanpa perlu pergi ke pejabat atau kiosk uber. Saya ada berkongsi tentang cara daftar pemandu uber dalam past saya yang lepas. Nak daftar dengan grabcar leceh sikit. Boleh di lakukan secara online termasuk training online ( kena jawab soalan ) dan upload dokumen macam uber. Tetapi dokumen kena verify oleh pihak grabcar. Maknanya kena jumpa dengan pihak grabcar jugak lah sama ada di pejabat grabcar atau pun di kiosk sahaja.