Home » » Review blog - blog cikepal kena kutuk!

Review blog - blog cikepal kena kutuk!

Cian dia, blog cikepal kena kutuk beb oleh senior dia kat UIA. Apa le nasib cikepal ni kan, follower dah ramai tapi blog plak kena kutuk.

Kata senior cikepal tu kan, dia kata cikepal main tulis je kat blog dia, tak menjaga tatasusila dia sebagai student kat UIA tuh, benda2 lucah pun dia tulis. Betul ke tuh. Cuba le korang semak sendiri kat blog cikepal. Mungkin betol le tu kot.

Apa pun, kita kena ada etika semasa menulis blog, terima kutukan dgn semangat yg baru. Bukan apa, kalau dah jadi blogger tuh, nak tulis isu2 panas je kejenya. Tapi kalau betul takpe ye. Biasa le cam tu kan, bak tarik trafik... tul tak cikepal?


Terima kasih kerana membaca Review blog - blog cikepal kena kutuk!. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



2 Komen:

  1. Aku tak kenal la plak cik epal ni sapa. Kena selalu menjelajah blog anda selalu nih... hihihihi

    BalasPadam
  2. ahaks.. ko ni ketinggalan hehehe... aku pun terjumpa pasal cik epal ni sbb surf pasal nuffnang.. income dia bulan lepas rm3k..

    saja nak usha2 apa dio buat dan juga utk inprove blog aku ni..sama2 lah kita

    BalasPadam