Home » » Review blog | cikepal06.blogspot.com

Review blog | cikepal06.blogspot.com

Sebagai pembuka kata, aku nak review sikit blog cik epal yang di gembar gemburkan comel lote nih.. kata kameraman le sbb cameraman tu member aku gak, dia ada gak ambik gambar cik epal ni, budak UIA, kos apa aku pun tak tahu.

Memandangkan follower dia ramai, lebih 13k ( ramai le tu kan.. bukan senang nak dapat ), aku pun nak review le blog dia ni utk tarik trafik ke blog aku dan jugak utk bg trafik ke blog dia secara percuma.

Page loading, lambat, dekat2 15 minit, jenuh aku nak tunggu, mungkin sbb dia comel le kot ramai yg suka tgk blog dia dan baca isi kandungannya.

Apa dia buat di blog dia? Income internet yang aku minat, yg lain2 kureng. Nuffnang dan direct sponsor yg aku jumpa, nuffnang dia masyuk kot. Dengan ramai follower di fb, aku agak le dia mesti main churpchurp dan youthsays atau sekarang dah tukar nama ke says.com je, tak gitu cik epal? Banyak ko dapat dari cc dan ys ni? Tak nak banja aku ke?

Lain2 pasal diri dia le yang dah semakin melebar...hehehe sori ye kena terima hakikat nih. Gejala selalu ngadap pc nih akan membuatkan blogger jadi lebar, ada benarkan ke tak?

Apa lagih pasal blog cik epal ni? Kenapa korang suka masuk blog dia? kongsi skit la...


Terima kasih kerana membaca Review blog | cikepal06.blogspot.com. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Oldest

Tips Berkaitan



2 Komen:

  1. Dah menziarah blog cik epal tu dah. Header dia cantik tapi tak berapa faham sangat dengan ayat dalam post dia. Pening aku nak baca. Tapi cuba fahamkan jugak sebab nak cuba jadi follower dia.

    BalasPadam
  2. cik epal tu bdk2 lagi, sbb tu ayat2 dia bdk2 skit.. ko dah umur berapa hehe..ke seangkatan kita nih?

    BalasPadam