Home » » Hanis Zalikha dan naib juara pertandingan Dewi Remaja 2010 di majalah remaja

Hanis Zalikha dan naib juara pertandingan Dewi Remaja 2010 di majalah remaja

Siapa Hanis Zalikha? Takkan tak kenal kot yang namanya dicari lebih banyak dari siti nurhaliza dari Google pada hujung tahun 2010. Setahu saya le sebab masa berblog hari tuh, ada kameramn ambil gambar dia dan videa. url Blognya terpampang kat tv, promosi percuma le tu kan, lepas tuh terus di cari oleh blogger.
 
Siapa Izara? saya tak tahu ejaan nama sebenarnya sama ada Izara ataupun Ixara. Tetapi Izara ialah naib juara pertandingan Dewi Remaja 2010. Dulu Memang cantik orangnya kalau tak macam mana boleh dapat naib juara kan?
 
Apa tunggu lagi? Dapatkan majalah Remaja bulan ini untuk mengetahui rahsia 2 gadis yang masih single mingle ini. Mana tahu ada tips-tips untuk korang mengorat dia. Tak gitu?




Terima kasih kerana membaca Hanis Zalikha dan naib juara pertandingan Dewi Remaja 2010 di majalah remaja. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan