Home » » Toyota Corolla Altis 1.8G | Servis 1000km rm115.90

Toyota Corolla Altis 1.8G | Servis 1000km rm115.90

Saja je nak nak infokan kat blog ni tentang Toyota Corolla Altis 1.8G
( nama penuh utk tarik trafik dan main SEO skit ) supaya siapa-siapa yang
nak cari info tentang Toyota Corolla Altis 1.8G boleh le cari kat sini
sebelum buat belian kan.

Minggu lepas kau pegi servis Toyota Corolla Altis 1.8G kat Toyotsu seksyen
15 shah alam. Servis 1000km ni kena bayar rm115.90, ok le kan bagi Toyota
check keadaan kereta ni dulu, rasa le selamat sikit nak bawak.

Lama jugak servis ni, lebih 2 jam tuh mula dari aku daftar kat kaunter dan
pegi check kereta dgn org jaga kaunter daftar tu.

Takde apa-apa yg pelik, rosak atau pun defect mana2 kan. Toyota berjaya
beri aku kereta yg berada dalam keadaan baik dan aku juga berjaya jaga
kereta ni selama sebulan ni tanpa calar lagih hehe.

Nanti aku update lagi berkenaan kereta Toyota Corolla Altis 1.8G ni dari
semasa ke semasa. Selalu le check kat blog ni.



Terima kasih kerana membaca Toyota Corolla Altis 1.8G | Servis 1000km rm115.90. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan