Home » » Toyota Corolla Altis 1.8G | 2563km

Toyota Corolla Altis 1.8G | 2563km

2563km enjin ok lagi, takde masalah atau bunyi pelik2. Kira masih belum ada benda2 yang tak sepatutnya untuk kereta baru. Jumper aku dah guna tadi untuk jumpkan ke kereta perodua aku yg baterinya weak.

Ok le jumper Toyota Corolla Altis 1.8G ni kan, takde le kecil sangat. Sekali sambung je dah boleh start enjin perodua kelisa tu. Park sensor kat depan banyak membantu semasa masuk parking, lambat le sikit nak hentam halangan masa park kereta kan,

Jadi pada 2563km, Toyota Corolla Altis 1.8G ok. ( kenapa aku selalu ulang Toyota Corolla Altis 1.8G dengan nama penuh sebab aku nak main dengan keyword dan SEO supaya blog ni boleh jadi blog rujukan untuk bakal pembeli Toyota Corolla Altis 1.8G. Ini salah satu cara untuk senang di kesan oleh google ).


Terima kasih kerana membaca Toyota Corolla Altis 1.8G | 2563km. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan