Home » » Google adsense | USD100.08, 7min 25saat

Google adsense | USD100.08, 7min 25saat

Baru je cash out earning adsense ni, pehh kejap je kat CIMB Bank seksyen 18
Shah alam, 7minit 25 saat je bermula dari urusan kat kaunter. Kalau nak
kira dari ambil no giliran tak releven sebab ada bank yang ramai orang kan.

Lepas tunggu dan melepak atas kerusi sambil tengok2 orang : ada yg korek
hidung, ada yang lipat kaki seluar sampai lutut, ada yang tido kat bank tu,
ada yang main2 handphone, yg rambut macam David Berkam pun ada... 2132 no
keluar kat skrin tuh, start dari situ le aku mulakan time aku kira.

Kakak kaunter bank tu tanya:
" Google bagi awak duit ke?"
Dia macam konpius skit, aku pun angguk je le. Macam minat nak tahu je kakak
ni.

Isi borang Western Union pun senang je. Malas le aku nak cite, cuma yg
penting alamat google kena ada, payment number kena ada dan jumlah duit

kena ada le kan.. tu je. IC kena bawak le jugak.
Sapa penah dapat duit dari adsense ni, kongsi lah sikit.





Terima kasih kerana membaca Google adsense | USD100.08, 7min 25saat. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan