Home » » Payment dari adsense

Payment dari adsense

Wow, baru check akaun adsense, payment dari adsense sudah boleh cash out guna Western Union ( aku rekeman kat CIMB ).
 
Bukan pe, ni sebagai motivasi kepada saya dan juga blogger2 lain ( ataupun bukan blogger, yang tukang baca tu ) utk bergiat aktif dlm blogging.
 
Camne nak check payment ni?
 
login akaun adsense korang
My Akaun
Payment History
Payment issued ( kalau adsense korang dag cecah 100USD baru ada menu ni )
details
Statement of Earnings
 
lepas tu print le, bawak pegi CIMB, tulis borang Western Union. Dalam 10 minit dah boleh dapat duit tu.
 
 
 



Terima kasih kerana membaca Payment dari adsense. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan