Home » » Toyota Corolla Altis 1.8G - 2nd servis 5680km

Toyota Corolla Altis 1.8G - 2nd servis 5680km

2nd servis Toyota Corolla Altis 1.8G kat toyotsu seksyen 15 shah alam rm76
hinggit je. 5680 km dan aku tolak voucer aku dapat rm20 sebab buat survey
ttg toyota. Voucer ni boleh check kat web toyota, bila beli Toyota Corolla
Altis 1.8G, boleh register sana dan check voucer, servis dan forum pun ada.

RM76 utk minyak hitam dan skrew, boleh le kot. Aku tak tunggu pun, tinggal
je kat situ, lepas tu ptg baru aku ambik balik.

Jadi kepada yg survey2 nak beli Toyota Corolla Altis 1.8G boleh le follow
blog ni sbb aku akan sentiasa update pasal Toyota Corolla Altis 1.8G
supaya boleh di kongsi bersama

--
1st servis rm115
2nd servis rm76



Terima kasih kerana membaca Toyota Corolla Altis 1.8G - 2nd servis 5680km. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan