Home » » Mari kita review skit fund public mutual untuk bulan November 2011

Mari kita review skit fund public mutual untuk bulan November 2011

Nampak tu tak tuh? Public Islamic Sector Select Fund ( PISSF ) untuk 3 tahun keuntungan berapa? terbaik le kan untuk fund yang islamic. Aku selalu rekeman kat customer aku PISSF ni sebab aku dah compare dengan CIMB punya fund pun, kalah CIMB ( jangan mare ye ).
 
Jom-jom melabur dalam public mutual.



Terima kasih kerana membaca Mari kita review skit fund public mutual untuk bulan November 2011. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan