Home » » Unit Trust CIMB - agresif sama agresif

Unit Trust CIMB - agresif sama agresif

Jumaat lepas aku pergi sembahyang kat masjid seksyen 18 shah alam. Depan masjid tu ada le 3 orang gadis buka kaunter untuk promote CIMB Wealth unit trust, sama macam unit trust public mutual gak ler kan.
Peluang baik utk aku tahu lebih lanjut pasal CIMB nih kan dan aku nak kongsi kat sini le ( tu pun kalau korang nak tahu le )
1. Dana CIMB ni takde yg bagi insurans percuma seperti unit trust public mutual Public Ittikal Fund
2. Gaids2 tu ada buat homework skit le utk compare unit trust public mutual dgn CIMB tapi yg tak bestnya dana agresif di bandingkan dgn dana moderate. Kalau aku nak buat perbandingan le, agresif mesti banding dgn agresif kan, baru adil skit.
Bagus gak invest kat mana2 pun kan, janji ada buat investment utk masa depan.



Terima kasih kerana membaca Unit Trust CIMB - agresif sama agresif. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan