Home » , , , » Cuti - The Legend Cherating Kuantan

Cuti - The Legend Cherating Kuantan

Selak2 gambar2 lama yang belum post kat blog, jumpa plak gambar masa kat the Legend cherating kuantan.Ini kali ke berapa aku pegi Legend pun tak ingat, tempat ni best, tepi pantai jer. Kolam renang tepi pantai gak, udara plak, sepoi-sepoi cam tuh lah. Gambar-gambar lain kat The Legend tu entah mana aku simpan hoho, kalau tak bleh kongsi dgn yg belum pernah ke sana kan. Bagi timbul keinginan selepas dapat duit dari program jobdirumah ke, jomniaga ke ataupun duit dari adsense.










Baju hitam tu bukan gua ya.



suka le tu main air



Terima kasih kerana membaca Cuti - The Legend Cherating Kuantan. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 Komen:

Catat Ulasan