Home » » 2012 Public Mutual menerima 15 anugerah cemerlang

2012 Public Mutual menerima 15 anugerah cemerlang

Public Mutual merupakan terulung di Malaysia dan merupakan syarikat unit amanah swasta, serta penubuhan amanah unit yang paling banyak menerima anugerah di negara ini dengan 193 anugerah kepada tarikh. Daripada jumlah itu, 59 adalah untuk dana Islam, yang menjadikan kita amanah unit yang paling banyak menerima anugerah pengurus dana dalam sektor unit amanah Islam.
 

Rentak kemenangan kami terus. Tahun ini, Public Mutual menerima 15 anugerah cemerlang, mencerminkan komitmen berterusan kami sebagai No 1 * syarikat amanah unit di Malaysia.


Penghargaan ketara kami yang diterima baru-baru ini termasuk:
 

Lapan (8) anugerah di The Edge-Lipper Malaysia Fund Awards 2012
 
Dua (2) anugerah dari 2012 Morningstar Fund Awards Malaysia
 
Dua (2) Anugerah Pengurusan Aset Asia 2011
 
2011 Failaka Anugerah Dana Islam untuk Dana Ekuiti Asia Terbaik - 10-Tahun kategori

 
Anugerah BrandLaureate 2011-2012 untuk Penjenamaan Korporat - Jenama Terbaik dalam Perkhidmatan Kewangan - kategori Unit Amanah untuk tahun keenam berturut-turut.

 
Reader Digest Dipercayai Jenama Platinum Award untuk kategori Syarikat Dana Pelaburan di Malaysia bagi tahun ketiga berturut-turut.
 
 * Dari segi jumlah saiz dana yang diuruskan di kalangan syarikat-syarikat unit amanah persendirian. Sumber: The Edge-Lipper, 2 Julai 2012.


Terima kasih kerana membaca 2012 Public Mutual menerima 15 anugerah cemerlang. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 Komen:

Catat Ulasan