Home » » Harga Tayar 205/55R16 Terkini 2012 Toyota Altis 1.8G

Harga Tayar 205/55R16 Terkini 2012 Toyota Altis 1.8G

Ini harga tayar 205/55R16 terkini tolong kekawan update harga terkini di kawasan masing-masing supaya kita tak tertipu oleh kedai tayar.

Archilles ATR Sport - RM210 Tg Malim (Apr 12)

Bridgestone Potenza RE002 - RM495 Hup Hin Penang (Sep 11)
Bridgestone AR10 - RM350 Tmn. Daya - Next to PizzaHutDelivery (Feb 12)
Bridgestone MY01 - RM360 Tmn. Daya - Next to PizzaHutDelivery (Feb 12)

Yokohama A-drive -RM270 Tg malim (Apr 12)

Dunlop SP2000 - RM275 PJT Pusat Bandar Puchong (Aug 11)
Dunlop SP2000 - RM230 Tg Malim (Apr 12) / (Feb 12 price was $210)

Falken ZE 912 - RM290 LS tyre Genting Klang (Nov 11)
Falken ZE 912 - RM330 Bidor (Apr 12)
Falken ZE 522 - RM265 Bidor (Apr 12)
Falken ZE 522 - RM270 LS tyre Genting klang (Nov 11)
Falken ZE 522 - RM245 Shah Alam (Oct 12)

Goodyear F1 Directional 5 - RM415 Quicksave USJ (Sep 11)
Goodyear F1 Directional 5 - RM388 Quicksave (Sep 11) (include balancing & alignment exclude valve)
Goodyear F1 Directional 5 - RM370 Extreme Tyre Kuantan (Nov 11)

Hankook H437 - RM336 Bidor (Apr 12)
Hankook Ventus 12 - RM385 Bidor (Apr 12)
Hankook Ventus 12 Evo - RM305 Teck Ming Sunway (Apr 11)
Hankook Ventus 12 Evo - RM380 U Tyres, Tmn. Daya (Feb 12) (Incl. alignment & balancing)

Maxxis i-Pro - RM300 Castrol Ros Merah - Opposite AmBank (Feb 12)

Michelin Primacy LC - RM470 E&L, Puchong (Mar 11)
Michelin PS3 - RM490 LS Tyre Genting Klang (Nov 11)
Michelin PS3 - RM450 Hock Li Klang (Feb 12)
Michelin XM2 - RM470 LS Tyre Genting Klang (Nov 11)

Silverstone Atlantis V7 - RM290 Tek Ming Sunway (Jan 12)
Toyo T1R - RM420 VSS Tyre Kuantan (Nov 11)

Yokohama A-Drive - RM340 Bridgstone Permas Jaya - Opposite McDonalds (Feb 12)
Yokohama C-Drive 2 - RM330 Quicksave (Oct 11)
Yokohama C Drive 2 - RM 298 DTM Sungai Buloh B+A (Jan 12)
Yokohama C.Drive 2 - RM 320 Hup Shun SS3 (Jan 12) (inc Valves & Balancing)
Yokohama C.Drive 2 - RM 290 Chin Heng, Klang (incl. valve & balancing) (Jan 12)
Yokohama C-Drive 2 - RM360 Castrol Ros Merah - Opposite AmBank (Feb 12)


Terima kasih kerana membaca Harga Tayar 205/55R16 Terkini 2012 Toyota Altis 1.8G. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



6 Komen:

  1. Bridgestone 195/55/15

    TURANZA = rm220/pc
    My02 = rm270/pc
    Re002 = rm380/pc. (195/50/15 = rm310/pc)
    Advance neova = rm480++/pc

    Yokohama

    C.drive = rm240/pc

    Kedai kat pekan nanaz johor
    aku baru tukar 4 pcs my02 bln jan 2013. Sblm ni conti. Cc5 rm225/pc made in malaysia tp cornering and braking out.

    BalasPadam
  2. tq bro, harap ramai lagi dapat kongsi harga tayar kat tempat korang

    BalasPadam
  3. cuba http://mytayar.com untuk mencari tayar. pelbagai pilihan dari banyak kedai2 yang bagus. harga pun ditunjukkan dan anda tahu apa yang dapat. kesemua t+c dinyatakan dengan telus. tiada ruang untuk ditipu lagi.kalau network workshop tipu juga, mereka akan dibuang dari website ala2 akademi fantasia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih atas info nih, mmg tgh cari tayar nih.

      Padam
  4. Nak cari tayar? Cuba website https://mytayar.com

    Ada banyak kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    Tak payah peluh peluh pusing keliling taman tanya harga lepas tu kena klentong dengan kedai...

    BalasPadam
  5. Nak cari tayar? Cuba website https://mytayar.com

    Ada banyak kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    Tak payah peluh peluh pusing keliling taman tanya harga lepas tu kena klentong dengan kedai...

    BalasPadam