Gambar lelaki yang di usir sebab kacak sangat Gambar lelaki yang di usir sebab kacak sangat encikarman.com: Gambar lelaki yang di usir sebab kacak sangat

adsense 728x90


Title Terkini

27.4.13

Gambar lelaki yang di usir sebab kacak sangatMasih ingat kisah tentang tiga orang lelaki yang dilaporkan diusir dari Arab Saudi kerana terlalu ganteng. Seperti dilansir Time, para lelakiasal Uni Emirat Arab ini mengunjungi Arab Saudi untuk mengikuti kegiatan tahunan Jenadrivah Heritage & Cultural Festival di Riyadh.

Namun tiba-tiba saja polis keagamaan Arab Saudi masuk ke paviliun mereka dan memaksa mereka segera meninggalkan acara itu kerana dianggap terlalu tampan dan para perempuan di sana akan terpikat. Demikian ditulis harian berbahasa Arab, Elaph.

Lalu, siapakah mereka?
Satu di antaranya konon bernama Omar Borkan Al Gala. Lelakiitu merupakan seorang fotografer fashion, sekaligus aktor dan penyair Uni Emirat Arab.

Tolong Share »»


Senyum :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments:

Post a Comment

[As salam]

Jika berminat untuk meletakkan link dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di link - Advertise

Travel/Food

Get this widget

Journal

Get this widget