Home » , , » Berbuka puasa di Restoran Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam

Berbuka puasa di Restoran Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam

Buka puasa dengan kekawan ni best gak kan? Sekali sekala aku buat gak benda nih. Terbaru bertempat di restoran Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam, kami ramai-ramai pakat-pakat berbka puasa kat restoran indon nih sebab dengan citer best masakan ayam penyet kat sini. Opppss... aku sebetulnya  tak suka ayam penyet sbb pernah try kat restoran lain, tak best dan kering. Tapi kat Wong Solo nih, lain macam. Terangkat aku. Masing-masing kuysuk makan masa berbuka puasa tuh.

Aku kongsi gambar skit untuk korang lepaskan rindu kat aku... hehehe.

Inilah lauknya yang best tersebut, pedas sampai berair mata dan kekawan. Memang best walaupun pedas, nampak air mineral stanby berapa banyak? Lauk ayam penyet tapi tak seperti ayam penyet lain. Dah 2 kali bulan pose aku dan kekawan  berbuka kat Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam.


Korang  tahu tak apa ni? Yang ni pun sedap gak. Walaupun kat tempat lain aku tak suka, tapi kat Wong Solo ni, lain macam rasanya bestnya.


Ada sayur terung sekali dalam set makanan nih, tapi terung ni le yang last sekali habis.



Dah tak sabo nak makan nih, buat2 main game Turbo siput plak. Sebelah tuh kontrol macho siot.


Kaum Hawa pun ada dan juga kawan 1Malaysia.

Restoran Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam ni berdekatan dengan PKNS Biz Point di mana abangensem.com selalu buat talk kat sini. Iya kan?
Enjoy! 


Terima kasih kerana membaca Berbuka puasa di Restoran Wong Solo Seksyen 7 Shah Alam. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



6 Komen:

  1. shah alam ni bak kata kawan saya, ada banyak makanan best

    BalasPadam
  2. tak pernah pun makan kat wong solo...sekali sekala berbuka kat luar best juga kan

    BalasPadam
  3. ok gak sini, tapi mata konfirm berair.

    BalasPadam
  4. Hehe..lepas ni boleh berbuka kat luar lagi..dapat duit ads tu kan..haha

    BalasPadam