Home » » FIFA 13 di Lumia

FIFA 13 di Lumia

FIFA 13 di Lumia
Kalau memilih telefon berasaskan Windows Phone, mungkin lebih baik untuk menggunakan telefon dari Lumia kerana kelebihan dari Lumia adalah beberapa fungsi ekslusif di dalamnya.

Terbaru, pengguna telefon Windows Phone 8 dari Nokia boleh memainkan permainan FIFA 13. Pihak EA Sport mengatakan bahawa permainan FIFA 13 tersebut mempunyai grafik yang bagus serta peningkatan kawalan.
Lebih lanjut, permainan Windows Phone 8 ini juga mempunyai 30 jenis liga dengan 500 pilihan pasukan. Di dalam permainan ini juga terdapat 15 ribu pemain serta 32 stadium antarabangsa.


FIFA 13 ini memiliki saiz permainan 951MB dengan harga USD4.99.


Terima kasih kerana membaca FIFA 13 di Lumia. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 Komen:

  1. ada kawan saya pakai lumia tak lama,sebab bosan dengan feature di windows phone..

    BalasPadam
  2. Dulu tak suka mana main FIFA..suka main PES lagi..hehe..tapi sekrang dua-dua tak main dah..hehe

    BalasPadam
  3. baru lepas beli handphone lain....tapi skrg nokia dah tak berapa minat...hehehe

    BalasPadam
  4. tak payah beli2, aku dapat free galaxy s3 mini bulan lepas... jgn jeles

    BalasPadam
  5. wah.. terbaik.. dah lah den ni peminat game bola..

    BalasPadam
  6. puas ke main kat phone???aku kalau game camni memang kena main kat tv baru puas hati. huhuhu

    BalasPadam
  7. Better main gune PS,PC or other consol. Tak puas kalau main kat phone..
    Just saying.

    BalasPadam
  8. wahh..dah lama gua tak main game fifa nih..

    BalasPadam