Home » » Kelebihan pen digital belajar Al-Quran

Kelebihan pen digital belajar Al-Quran

Sebelum ni aku ada citer mengenai pen digital belajar Al-Quran. Pen tuh boleh keluarkan bacaan Al-Quran bila kita letakkan di ayat-ayat Al-Quran tuh. Tak tahulah aku macam mana cara pen boleh baca huruf-huruf tu kan, cam magic je…hehe tapi benda ni reality. Sebutannya confirm betul sbb bacaan tu dari syeikh2 yang hebat.
 

Lagi aku nak kongsi kelebihannya:

 


1.Tak guna bateri, guna charger dan boleh tahan sehingga 6 jam
2.Boleh belajar Al-Quran kat rumah je sebab macam dah ada ustaz yang ajar, tapi nak tanya2 soalan tak boleh la.
3.Di jamin sampai ke rumah dalam masa 3-5 hari bekerja dengan poslaju ( ada tracking nombor )
4.Jaminan 1 tahun, 1 tahun ( kalau rosak boleh tukar baru )
5.Satu lagi ada tafsiran dalam BM dan BI ( terbaik nih ), dengar earphone.
 
 
Yang paling best, ada tawaran hebat utk belian awal dan juga free gift. Cubalah korang terjah pen digital belajar Al-Quran ni untuk maklumat lanjut.




Terima kasih kerana membaca Kelebihan pen digital belajar Al-Quran. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



6 Komen:

  1. 6 jam tahan bateri dia? lama juga tu

    BalasPadam
  2. sekarang nak belajar quran pun semakin snang ^^

    BalasPadam
  3. alat bantu selain berguru dengan orang yang bertauliah

    entri terbaru :7 Tips Mudah Mengenali Blogger Yang Aktif

    BalasPadam
  4. mudah boleh di bawa kemana sahaja dan menarik minat utk kita belajar bila waktu diperlukan

    BalasPadam
  5. Sesuai digunakan oleh pelajar sekolah dan perpustakaan.

    BalasPadam
  6. "dah ada ustaz yang ajar, tapi nak tanya2 soalan tak boleh la"

    best ayat ni, hahaha...

    cik abg kita dah beli satu, cuma lain syarikat je

    BalasPadam