Home » » Review pondokkecil.com sebagai penulis komen terbanyak Julai 2013

Review pondokkecil.com sebagai penulis komen terbanyak Julai 2013

Seperti yang di janjikan, top commentor dalam blog aku nih, aku akan review blog dia. Buat masa ni, ini je aku boleh bagi sebagai tanda terima kasih aku ke atas komen-komen yang di tinggalkan. Bukannya aku tak berterima kasih kepada kekawan lain bagi komen, tapi aku nak bagi peluang  kepada top commentor dulu. Mungkin lain kali, aku boleh hadiahkan duit plak kan, mana le tahu.
Untuk bulan lepas, seperti yang korang tengok kat tepi sebelah kanan tuh, penulis komen terhebat blog ni pada bulan Julai 2013 ialah Hafizul dari pondokkecil.com. Terima kasih aku ucapkan dan yang specialnya blog pondokkecil.com telah menyedarkan aku betapa pentingnya blogwalking. Serius sebelum ni aku tak tahu kelebihan2 blogwalking. Selepas terjumpa pondokkecil.com dan baca entri dalam blog ni, aku terfikir sesuatu yang patut aku lakukan dari dulu lagik.
sumber: google imej
 
Layakkah aku nak review blog pondokkecil nin? Hehehe.. sblm ni aku ada review beberapa blog tetapi review aku menjurus kepada cara buat duit daripada blog tersebut. Kalau tengok kepada blog pondokkecil.com ni, banner iklan aku Nampak ada 2 jer, terbaik. Tetapi entri2 dgn link2 affiliatte steady, boleh di jadikan contoh untuk di ikuti. Aku baru je like fb pondokkkecil  nih dan follow g plus sebagai tanda sokongan sesame blogger kan.
Sumber: pondokkecil.com
Dari segi teknikal blog nih, aku tak expert sgt dgn wordpress, aku main blogspot jer. Cuma aku tengok kekemasan blog nih dapat menarik hati aku untuk meninggalkan komen kat sini. Selain itu, melalui penulisan di blog pondokkecil, aku dapat bayangkan keikhlasan En. Hafizul dalam menulis blog dan memberikan entri terbaik untuk visitor.

Cadangan

Untuk memaksimunkan pendapatan dari pondokkecil.com yang ada page rank 2 nih, aku cadangkan sebaik-baiknya cuba apply google adsense dan aku dapat bayangkan, paling kurang USD50 sebulan boleh dapat ni dan akan semakin bertambah. Selamat mencuba dan juga kepada visitor blog aku nih, marilah kita sama-sama memberi sokongan yang kacak kepada pondokkecil.com dengan like fb pondokkecil.com.


Terima kasih kerana membaca Review pondokkecil.com sebagai penulis komen terbanyak Julai 2013. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



19 Komen:

  1. hohoho...dapat review free tu. dulu aku pun rajin mengomen tapi skang ni memang makin kureng aktif. tak sempat nak bukak blog pn..wuuuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. slow2. Lagi senang buat win2 situation, ko review blog aku, aku review blog ko, kan senang tuh...hehe.

      Padam
  2. tahniah pada pondokkecil, semua beliau dan bro juga terus berjaya.

    BalasPadam
  3. alhamdulillah, rezeki pondok kecil.. semakin mendapat liputan.. harap bulan depan saya pula la ye..hehe

    BalasPadam
  4. Pondok kecil akan bertukar jadi banglow besar nampaknya...

    BalasPadam
  5. Mmg rezeki betullah blog pondok kecil ni. Moga terus maju jaya =) dna utk tuan tanah bro karman juga...terbaik!

    BalasPadam
  6. blog dia tak sesuai english. potensi nak kena ban tinggi tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. gua penah kena ban bro, tapi bukan sbb bahasa, sbb lain, gua cuba tektik kotor skit masa tuh. skrg dah clean.

      Padam
    2. Terima kasih Encik Titan atas nasihat ni..hehe

      Padam
  7. semoga terus maju pondok kecil...

    tapi adsense boleh ke blog bahasa melayu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. adsense boleh dlm blog bahasa melayu, dulu tak boleh skrg boleh. Tgk iklan yg kuar pun dalam bahasa melayu.

      Padam
  8. Aik?muka anak saya ada kat sini?hahah..terima kasih bro atas review berguna dan bermanfaat ni..Saya nampak kejujuran dalam artikel ni/.hahaha

    BalasPadam
  9. ini kali kedua baca tentang blog pondok kecil

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ema, tq kerana sudi membaca

      Padam
  10. Tahniah ye blog pondok kecil ^^

    BalasPadam
  11. saya adalah pengunjung setia blog PK..

    Jom baca entri terbaru saya :10 Blogger Popular Julai 2013

    BalasPadam
  12. pondok kecil memang menjadi tatapan den selalu :)

    BalasPadam
  13. terbaik utk pondok kecil

    BalasPadam