Home » , , » Santai di Wet World Marina Cove Villa dan Teluk Batik

Santai di Wet World Marina Cove Villa dan Teluk Batik

Satu hari, aku dan keluarga pegi jalan-jalan ambik angin skit kat Teluk Batik, Perak. Dari Subang Jaya ikut jalan Kuala Selangor, ingat nak elak tol tetapi jalan ikut sana plak, perghhhh.. jalan tak elok sebab tak rata dan jalan puak kecik je, tak boleh bawak laju2. Dalam masa 3 jam baru sampai kat Teluk Batik tu. Oklah kan sebab bukan nak cepat2 sangat.
 

Marina Cove


Tinggal kat Marina Cove, aku rasa ni Villa bukan resort atau hotel sebab bilik dia cam biasa-biasa je tapi ada internet dalam bilik wooo.. free je dan laju. Dari villa ni ke Teluk Batik lebih kurang dalam 3 km. Sebab apa aku pilih villa nih, sebab ada wet world! Yeahh.. budak-budak boleh main air dengan harga yang murah. Lagipun untuk guest villa ni harga specel skit untuk  hari minggu tapi hari biasa free je.
 









 
..... dan Alya bersama daddynya.
 
Alamak... nampak gambar gua le.


Terima kasih kerana membaca Santai di Wet World Marina Cove Villa dan Teluk Batik. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



3 Komen:

  1. dah lama tak ke teluk batik..
    tentu seronok mandi disana.. tapi nampak tak ramai org ya...

    BalasPadam
  2. Syukur. Dapat bercuti seisi keluarga. Saya dapat jalan semasa cuti sekolah ja

    BalasPadam
  3. kat situ tak ramai sbb tmptnya takde le sama dgn sunway piramid, tapi main2 air boleh lah

    BalasPadam