Home » » Zoo negara : apa yang best kat sana

Zoo negara : apa yang best kat sana

Satu hai yang lepas ( bulan 6 kot ), aku bawak keluarga jalna-jalan ke Zoo Negara pulak. Aku pun tak pernah lagi jeguk2 zoo negara nih hehehe. Aku pasti ramai lagi yang belum masuk zoo negara. Kat sini ada beberapa keping gambar yang sempat aku ambil khas untuk blog aku nih ( nasib baik ada blog, kalau tak, takde motivasi aku nak ambil gambar ). Macam-macam binatang ada tapi tak sempat aku ambil semuanya sbb aku  malas nak jalan-jalan, naik bas kecik tu jer ronda-ronda dalam zoo tu.
 
Jom layan gambar zoo dan keluarga aku.
 
Dekat pintu masuk, ada kedai-kedai jual cenderahati
 
Bila dah bayar yuran masuk, di bagi tag kat tangan cam ni
 
Kalau malas nak jalan, zoo tram ( bas kecik ) di sediakan, besarkan gambar untuk tengok bayaran.
 
Kedai makan pun ada dalam zoo negara
 
Ada pertunjukkan binatang kalau kena dengan masa dia.
 
Gajah sekor je aku kongsi gambar, lain korang kena pegi zoo negara sendiri.. hehe
 
Selain zoo negara, korang boleh cuba semak2 link kat bawah.
 
 
 
 
 


Terima kasih kerana membaca Zoo negara : apa yang best kat sana. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



7 Komen:

  1. tak pernah masuk lagi zoo negara ni, thanks atas perkongsian ^^

    BalasPadam
  2. wah.. ramai juga orang ke zoo negara ni ye

    BalasPadam
  3. last sekali pergi masa umur 6 tahun kot. dah 20 tahun lepas nye citer. hahaha...tapi setiap kali nak balik pantai timur mesti lalu depan zoo negara tu

    BalasPadam
  4. dah sangat lama aku tak bawa anak2 ke zoo negara
    entah macam mana sekarang ni

    BalasPadam
  5. Dah lama tak tengok zirafah depan mata hehehe

    BalasPadam
  6. salam.ada ke sana seingat saya tahun lepas oklh anak2 pun suka..masa tu mmg ramai org huhu.

    BalasPadam
  7. Aku tak pernah lagi pergi zoo. best ke pergi zoo?

    BalasPadam