Home » , » Adsense next payment USD 110.40

Adsense next payment USD 110.40

Tak mahu banyak citer. Ini ialah pendapatan adsense kali ke... erghh.. lupa la nanti bila aku pegi bank nak tunaikan melalui western union, nanti aku update kan.Tengok next payment tu " to be issued by Aug 31, 2013, hujung bulan baru bleh casih out.
 
Jumlahnya tak banyak, bagi blogger baru banyak le nih, bagi yang dah lama, ini kira sikit. Bagi aku ini sebagai motivasi utk aku untuk terus mendalami tips-tips dapat duit dari adsense nih. Opss.. lupa citer. USD 110.44 ni aku kumpul untuk 3 bulan, bukan sebulan tapi target aku sebulan nak dapat USD dan memang aku menuju ke arah tuh sbb sblm 3 bulan ni, nak capai USD100 pun aku ambil masa 6 bulan. Ini dah jadi 3 bulan, ok la aku berada di trak yg betul.
 

Jadi korang kalau nak cuba dapat duit dari adsense, pe salahnya cuba. Boleh register dulu untuk buka akaun adsense secara percuma dan yang penting adsense boleh untuk blog bahasa Melayu. Aku register dulu pun guna blog bahasa melayu jugak. Korang kena cepat2 ooo.. nanti sbb nak daftar adsense ni makin susah siot.
 
Apapun tahniah untuk yang dah mencuba adsense. Korang boleh buat duit dari adsense ni tapi kena ada ilmu, tak banyak, skit jer. Kalau korang nak cara panjang, korang godek2 google baca tips adsense, kalau nak cepat, beli lah ebook atau hadiri seminar adsense nih.
 



Terima kasih kerana membaca Adsense next payment USD 110.40. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



6 Komen:

  1. masyuk..hehe

    salam lebaran :)

    BalasPadam
  2. biasa biasa jer, buat beli mercun tu

    BalasPadam
  3. tahniah. Gua tahu, tak mudah tu. hoho

    BalasPadam
  4. Emm tak sangka saya kenal dengan blog yang power bab adsense..hehe..tahniah bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang power hehehe.. ( en. titan kata kena ego baru di minati gadis comel ). aku tgh buat experiment lagi nih nak tingkatkan income setiap bulan. Bila berhasil aku kongsi kan lagih.

      Padam