Home » » Gambar blur lelaki disyakki bunuh tokoh perbankan

Gambar blur lelaki disyakki bunuh tokoh perbankan

KUALA LUMPUR - Siasatan lanjut kes pembunuhan tokoh perbankan, Hussain Ahmad Najadi yang mati ditembak di kawasan letak kereta sebuah tokong Cina di Lorong Ceylon dekat Bukit Bintang di sini pada Isnin lalu menemui dua perkembangan penting yang diharap dapat merungkai dalang di sebalik kejadian itu.
 
Pertama, polis telah menangkap pemandu teksi yang membawa lelaki disyaki pembunuh upahan dan kedua, gambar lelaki dipercayai terlibat dalam pembunuhan yang diambil daripada rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) diedarkan kepada orang ramai.
 
kredit: kosmo
 
 
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah berkata, siasatan agresif pihaknya dapat menahan seorang pemandu teksi berketurunan Cina di sebuah restoran di Sri Petaling di sini pada pukul 9 malam kelmarin. Dia kini direman selama tujuh hari bermula semalam.
 


Terima kasih kerana membaca Gambar blur lelaki disyakki bunuh tokoh perbankan. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. Hehe kelakar lah tajuk entri encikarman hehehe :)

    BalasPadam
  2. gambar tu mmg blur.. hehe..

    BalasPadam
  3. Lepas nie kalau orang yang possess any firearms sepatutnya kene jail at least 20 years.

    BalasPadam
  4. rasa kurang selamat sekarang ni

    BalasPadam
  5. nampak macam baik je muka laki tu..

    BalasPadam
  6. EMm takutnya..cepat2 la pihak berkuasa mengambil tindakan sewajarnya..

    BalasPadam
  7. tak de gambar clear lagi tak?

    BalasPadam
  8. moga yang bersalah dapat dihadapkan ke muka pengadilan secepatnya.hmmm..bahaya la malaysia sekarang ni. macam wild west lak main tembak2

    BalasPadam
  9. dah macam citer filem ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha lepasni ada la yang buat filem

      Padam
  10. Gambar dari cctv memang gini. Blur je~

    BalasPadam