Home » , » Jomniaga - baru aku sedar apa yang aku belum buat.

Jomniaga - baru aku sedar apa yang aku belum buat.

Pasti dah ramai join jomniaga kan. Aku pun dah lama join, cuma tak aktif. Sejak dua menjak ni je kembali aktif guna jomniaga, guna akaun lama, nasib baik ingat lagi password jomniaga ni. Bila login balik, aku terus jer promote apa yg sesuai dgn blog aku produk2 jomniaga ni. Cara promosi pun telah diperbaikki hasil dari perkongsian kawan2 yang berjaya hasilkan duit daripada jomniaga.


Dah lama rupanya aku daftar jomniaga

Tahu tak korang?

Tahu tak korang, kalau korang nak promote Premium Vendor macam PPL ( pay per lead ala yang rm2 satu kepala tuh ) korang kena sahkan akaun korang dengan menghantar butiran2 untuk menunjukkan korang ni warganegara Malaysia. Korang boleh hantar scan / gambar ic, lesen memandu ker... ok jer. Janji bukti yang korang ni warganegara Malaysia. Kalau tak, sia2 je promote Premium Vendor nih sbb income tak di kira oooo.
Dalam kes aku ni kan, sebab aku sambung je akaun lama aku, aku tak perasan bahawa aku belum sahkan lagi akaun aku nih. Tapi minggu ni aku dah buat le, dan sudah ok. Sejak 2 menjak ni aku promote PPL ( tak tahu le ada sale ke idak.. hehe ) tanpa hiraukan benda2 nih. Semuga ini menjadi pengajaran pada korang yang masih baru.

Pengesahan jomniaga.
Bagi yang belum daftar lagi, bolehlah cuba satu sistem oleh rakyat Malaysia yang ala clickbank nih, untuk menjual produk korang dan juga mempromosi produk2 lain yang ada dalam jomniaga.com.
Dah ramai yang berjaya ooo...


Terima kasih kerana membaca Jomniaga - baru aku sedar apa yang aku belum buat.. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



11 Komen:

  1. aku pun nak cuba jugaklah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. elok cuba bro, blog dah ready, cuma masuk2 link jer..

      Padam
  2. saya dah daftar yeah harap menjadi nyata hee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. satu langkah bijak.

      Padam
  3. Emm saya belum sah kan lagi..ingt nak tumpu perhatian pulak pada program Affiliate..dah lama rasanya komisen tak masuk sebab sikap Malas yang sedang bermaharaja lela..emmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. ambil gambar ic guna handpon je, transfer pegi pc, download kat jomniaga.. senang jer.

      Padam
  4. Balasan
    1. kekadang kita lupa benda2 simple camnih

      Padam
  5. betul lah.. nak kena check lah.. kalau tak sia2 je kasi promote kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. iya boni, padahal simple jer nak verified tuh. Dalam satu hari dah settle.

      Padam
  6. dah join tapi belum pernah verify ic..lupa plk..hehe
    thanks inform.nak kena pi verify ni..

    BalasPadam