Pendapatan ke 5 Nuffnang

Dah lama aku tak main dengan nuffnang nih. Tapi akaun masih naik gak ler skit2 dan tak sekencang blog orang lain. Tapi aku tak mengalah ( cewahhh.. cam pahlawan nih ). Alang2 dah cuba, kena cuba sampai jaya. Sejak pendapatan adsense lebih banyak dari nuffnang ( tak banyak mana pun buat masa nih ), aku kurang nuffnang sebab korang pun tahu kan, kat blog mana ada banyak ruang sgt nak letak2 iklan banyak2 kan, nanti slow plak loadingnya kan. Nak kena lebih mantapkan Teknik-teknik SEO untuk melajukan loading blog ni.

Pendapatan ke 5 nuffnang




Banyak tak? Hahaha.. takpe aku bagi yang betul nih kan sebagai panduan. Bukan senang nak buat duit online ni kan, tapi baik ada dari takde kan. Ini kalau aku nak beli encikarman.com dah lepas nih kan. Wajarkah aku buat begitu?
Status nuffnang pun biasa2 je, malas aku nak pikir sebab apa. Emmm.. nak buat pe duit ni eh? Aku agak2 dalam 2 bulan baru dpt cek nuffnang ni sbb status aku biasa je bukan gliterratti.
Pendapatan jomniaga
Aku dah start enjin untuk serius skit cari pendapatan dari affiliatte jomniaga, dengar citer masuk gak jomniaga nih, dan nak join pun tak payah bayar satu sen pun2. Bayaran pulak lancar dan cepat. Kalau ada yang nak cuba, boleh cuba test dulu jomniaga, takde hal.
Adios!


Terima kasih kerana membaca Pendapatan ke 5 Nuffnang. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



9 Komen:

  1. hehe not bad la.. alhamdulillah ;)

    BalasPadam
  2. sebagai pembakat semangat tuh zuan

    BalasPadam
  3. tahniah. semoga ada lagi lepas ni, insyaAllah

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasanya camtuh, kalau dah ada sekali, akan ada lagi

      Padam
  4. Wajar sangat dah tu ambik domain tu bro..sila lakukan dengan cepat dan pantas..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah lama pikir nih, kalau nak lebih serius kena ambik nih

      Padam
  5. tahniah2!

    cantik tu encikkarman.com! rembatlah bro!

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama pikir nih, kalau ambik nak kena sgt serius dlm blogging nih... hoho. skrg tak serius lagih.

      Padam