Home » » Selamat Hari Raya 2013 - makan ketupat banyak-banyak

Selamat Hari Raya 2013 - makan ketupat banyak-banyak

Aku menyusun 10 jari memohon maaf kepada rakan-rakan online dan juga blogger terutamanya pengunjung blog ni. Aku dah rasa macam rapat je dgn korang semua walaupun hanya melalui berbalas-balas komen di blog tanpa pernah berjumpa.
 
Baju raya tahun ni kaler putih sbb kalau kaler putih bulih recycle lagi tahun depan hehehe, masuk semua jenis tema, jimat duit aku. Biasa aku suka baju John Master sesuai dengan cutting aku, tapi tahun ni beli baju raya org pegi haji je hohoho.
 
Apapun semuga tahun ni dan seterusnya, sempana bulan ramadhan ni,  blog ni dan blog korang juga akan terus sukses dan lebih masyuk dan seterusnya boleh mencapai tahap kebebasan kewangan, kerja kat rumah lagi best kan.


 
Akhir kata dari aku:

" Selamat hari raya, maaf zahir dan batin"
 
kredit: google imej
 

Ikhlas,

Encik Arman
Subang Jaya, My.


Terima kasih kerana membaca Selamat Hari Raya 2013 - makan ketupat banyak-banyak. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



3 Komen:

  1. yap. selamat hari raya. Jangan main mercun aa..

    BalasPadam
  2. selamat hari raya ....

    moga bahagia dan ceria di pagi syawal...ketupat mmg feveret....malam ni pun dah bedal....hoho

    BalasPadam
  3. selamat hari raya blogger

    BalasPadam