Home » » Smartphone China, Meizu MX3 sedia untuk pasaran

Smartphone China, Meizu MX3 sedia untuk pasaran

Salah satu telefon pintar dari China yang cukup ditunggu, Meizu MX3 sedia dilancarkan yang dijadualkan majlisnya pada awal bulan depan. Walaupun, pihak Meizu memang tidak mengungkapkan secara terperinci mengenai pelancarannya ini namun beberapa khabar angin yang beredar mengungkapkan bahawa acara adalah pelancaran rasmi daripada Meizu MX3. Jangan lupa Samsung Galaxy Tab 3 baru juga di perkenalkan baru-baru ni.

Sebelum ini, beberapa kebocoran maklumat berkaitan telefon pintar ini tersebar di internet. Telefon ini mempunyai skrin berukuran 5.1 inci Full HD dan menggunakan prosesor Samsung Exynos 5 Octa.


Selain itu, alat telekomunikasi itu juga menggunakan OS Flyme 3.0 yang berasaskan pada Android Jelly Bean 4.2 serta sebuah kamera 13MP pada bahagian belakang.

Meizu sendiri sebelumnya memiliki rekod yang cukup baik mengenai produk telefon pintarnya, yang memperoleh sambutan baik di pasaran antara lain adalah MX2. Harga belum tahu lagi.


Terima kasih kerana membaca Smartphone China, Meizu MX3 sedia untuk pasaran. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



10 Komen:

  1. Tak terikut dah dengan kelajuan perkembangan phone bijak ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak bleh ikut, ongko stak banyak

      Padam
  2. 1st time dengar brand ni..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau harga murah, bleh try ni bro

      Padam
  3. brand apa benda plak ni. First time aku encounter brand ni,

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru nak masuk Malaysia ni

      Padam
  4. Tak pernah dengar pun pasal brand nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. glamor kat cina je nih

      Padam
  5. cntik hp..tp scanggih mana pon ttp xbminat utk beli..huhu

    *gune hp utk mcj,call & amik pic only..hahahah;p*

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak perlu ikut trend kan.. bazir duit jer.

      Padam