Home » , , , , » Myeg makin cekap, notis saman sudah sampai.

Myeg makin cekap, notis saman sudah sampai.

Helemek! Buka-buka email aku kat yahoo, Myeg ada hantar email. Dulu takde pun. Katanya dah upgrade sistem, maknanya lagi cekap dan lagi gerun le aku sebab ada saman ni weh. Ingatkan nak buat tak tahu dulu, sambil kumpul-kumpul percuma dari jobdirumah ataupun dari duit jauh ke riba dari adsense boleh boleh nak bayo saman nih. Sebagai perkongsian kepada rakan-rakan, bawak keta jgn laju-laju, kalau nak laju jugak tengok kawasan-kawasan yang selamat dan takde polis atau kamera tengah perhati. Padan le muka aku siapa suruh langgar peraturan kan.
 


Email dari Myeg.
 
Tapi nasib baiklah belum status blacklist lagi, kalau dah status blacklist, lagi panjang cerita. Jadi kalau korang naik proton Suprima S, apa ke, jangan laju-laju ya.
 



Terima kasih kerana membaca Myeg makin cekap, notis saman sudah sampai.. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



7 Komen:

  1. Assalamu alaikum encik arman
    selamat pagi dan semoga sukses
    ijin menyimak bro

    BalasPadam
  2. aku pun ada 3 lagi saman speed trap yg belum settle..ha3

    BalasPadam
  3. kalau ada geng polis, bleh gak try settle ni kan

    BalasPadam
  4. Emm saman yang tergendala ada lagi..tak dop duit lagi nok bayar..kalau abang polis baca komen ni, padamkanlah saman saya tu yer..saya tak mampu nak bayar..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoho, jgn harap " kata abg polis "

      Padam
  5. buat pengajaran jika kita memang bersalah..

    BalasPadam