Home » » Top Penulis Komen Blog encikarman.blogspot.com

Top Penulis Komen Blog encikarman.blogspot.com

Seperti yang di janjikan, aku nak review sikit mengenai penulis-penulis komen di blog aku nih. Review nih ikut cara aku sendiri ( ho ho ho ) dan juga analisis daripada tool online. Ini sebagai sedikit penghargaan aku kepada rakan-rakan blogger yang sudi meninggalkan komen di blog ini. Semuga review ni beri sikit sebanyak kebaikkan untuk blog korang masing-masing dan juga blog aku. Besarlah harapan aku supaya korang boleh tinggalkan lebih banyak komen lagi pada masa depan hehehe sebab blog aku ni pun tak berapa ada elemen SEO kerana tak berapa ada masa nak belajar SEO.

Top Penulis Komen Blog encikarman.blogspot.com

Ini adalah 7 senarai penulis komen terbanyak pada bulan ogos 2013, terima kasih tuan-tuan dan puan-puan:

1. Hafizul
2. zuan
3. fyzal
4. Ema Johari
5. waiman takwa
6. kakiblog
7. titan

Korang yang biasa pun rasanya dah kenal blogger2 kacak dan comel di atas yang memang aktif menulis blog.

Review blog Hafizul

Sekali lagi blog Hafizul iaitu www. pondokkecil.com/blog telah menjadi penulis komen terbamyak di blog aku nih, bulan Julai 2013 juga kejuaraan i sambar oleh Hafizul. Ternampak komitmennya di dalam bidang blog memblog nih walaupun usianya blog pondokkecil.com ni setahun lebih je dah dapat pagerank 2.
Analysis dari web http://allstatswizard.com/

Nampak tuh USD 77 per day boleh dapat kalau di optimum kan.

Analysis dari web http://allstatswizard.com/

Alexa Rank: steady
Jadi, bagi aku blog dalam track yg betul untuk lebih masyuk lagih, dan juga aku sarankan korang-korang di luar sana, pakat-pakat le terjah link-link kat bawah nih:

blog feed: http://pondokkecil.com/blog/feed/
facebook page: https://www.facebook.com/pondokkecilhafizul
google plus : https://plus.google.com/116917445776166856837
blog sitemap: http://pondokkecil.com/blog/sitemap/

Good luck bro!


Terima kasih kerana membaca Top Penulis Komen Blog encikarman.blogspot.com. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



15 Komen:

  1. Wah.. tahniah Hafizul.. Terima kasih encikarman, saya ikhlas beri komen..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih pd yg beri komen.

      Padam
  2. Wah.. Tahniah kepada Hafizul. Dapat free review lagi tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro kalau nak pun bleh gak nih, tinggal komen byk2 hehe

      Padam
  3. bro Hafizul antara yang terbaik setakat ini kalau pasal tukang komen...terasa nak jumpa dia untuk bersembang sampai pagi..

    BalasPadam
  4. Ehh kenapa pulak ada lagi kat sini..bulan lepas rasanya tak aktiv blogging..hahaha..terima kasih atas pernghargaan mcm ni..emm usd77 per day?banyak tu..tapi saya percaya..untuk dapatkan nilai tu, bukan senang tuhhh..kasi pecah kepala dulu lahhh..so, saya abaikan aje..fokus pada penulisan dulu setakat ni..haha..terima kasih bro..i like it..yeahhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul lah tuh, tak berapa aktif, tapi pesaing terdekat pun tak berapa aktif gak hoho

      Padam
  5. wahh untunglah top penulis komen...tahniah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. untung2, tapi takde duit masyuk.

      Padam
  6. Untung diorang dapat free review...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dpt le naik lagi trafik kan

      Padam
  7. peh..rajin betul 7 orang tu yek.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 7 org ke no. 7 yg di maksudkan nih.

      Padam
  8. salam..wah lama tak jeguk sini heee... selamat berblogging..

    BalasPadam