Home » , » Aplikasi Perfect 365 untuk edit gambar dalam smartphone

Aplikasi Perfect 365 untuk edit gambar dalam smartphone

Korang pernah try applikasi Perfect 365 tak? Hebat weh applikasi nih dalam hal nak edit rupa paras yang dah ensem jadi makin ensem yang dah comel jadi makin comel.Jangan tertipu apabila rakan yang anda lihat setiap hari, tiba-tiba wajahnya bertukar amat sempurna, jelita dan begitu menawan ketika melihat potretnya di laman Facebook (FB), Instagram, status profil What’s app atau medium sosial. Mungkin dianggap ‘syok sendiri’. Tidak kira usia, demam memuat turun aplikasi seperti Perfect 365 dalam telefon bimbit pintar kemudian menyunting wajah yang dirakamkan. 





Lebih mengagumkan, aplikasi pada telefon pintar atau ‘photo shop’ dalam kamera dimuat turun turut boleh secara menyeluruh. Wajah yang tidak begitu cantik, hidung kemek, berjerawat, kulit kusam dan kasar, umpamanya boleh bertukar menjadi mulus dan ayu seperti bidadari. 



Menerusi aplikasi itu suntingan boleh dilakukan untuk menukar mata sepet kepada bundar dan seksi. Malah untuk kesan lebih menyerlah di dalam ‘photo shop’ disediakan kanta lekap pelbagai warna sebagai pilihan mereka. 



Bagi mendapatkan muka lebih sempurna, tekan aplikasi berkaitan muka, sunting saja mengikut cita rasa. Wajah bulat menjadi bujur sirih, tona kulit lebih cerah, halus dan berseri tanpa noda. Begitu juga dengan bibir, apa saja bentuk dan warna gincu dikehendaki sunting saja. 




Jom try!


Terima kasih kerana membaca Aplikasi Perfect 365 untuk edit gambar dalam smartphone . Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



13 Komen:

  1. Aku macam tak de mase je nak main main edit gambar dlm smartphone nie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah ensem tak yah edit bro

      Padam
  2. sebab ni la..ramai yg tertipu kot dkt facebook..hu3..dah edit lawa2 pastu upload dkt fb..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro ada buat cam ni gak ke? hoho

      Padam
  3. Hmm.. install applikasi ni, mungkin boleh buat muka kawe mcm Tom Cruise kot? :D

    BalasPadam
  4. terbaik nih....tak payah nak buat plastic surgery...nak pakai botox...lyposuction or seangkatan dengannyer......menjimatkan dan tak merbahaya untuk kesihatan

    BalasPadam
  5. lebih jimat masa nih

    BalasPadam
  6. Dulu ubah pakai make up, sekarang pakai aplikasi. Tapi jumpa depan2 hancus. Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam berpengalaman jer... hoho

      Padam
  7. hehe makin ramai lelaki cair dengan gadis 'comel' la lepasni.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. patut le kat fb gmbr comel2

      Padam
  8. kategori menipu..lebih-lebih lagi yang pakai applikasi ini utk menjual produk muka...

    BalasPadam
  9. Wahhh mesti ramai yang tertipu dengan wajah2 awek yang kuit miut nanti..hahaha..

    BalasPadam