Home » » Gambar menarik ATM ( 1 ) vs Kelantan ( 2 ) separuh akhir pertama Piala Malaysia

Gambar menarik ATM ( 1 ) vs Kelantan ( 2 ) separuh akhir pertama Piala Malaysia

Fuhhh.. lega. Kalau korang tengok bola separuh akhir Kelatan vs ATM semalam, memang best. Laju siot, itu yang boleh aku katakan. Kedua-dua team saling serang-menyerang. Bagi aku ATM banyak kontrol bola tapi shoot ke pintu gol kurang. Kelantan nampak macam banyak buat serang balas dan lebih banyak tendang ke pintu gol walaupun jaringan hanya 2. Adakah ATM mampu bangkit di Kota Bharu nanti? Saksikan gambar-gambar menarik game malam tadi yang aku copy dari beberapa sumber.



Credit Arena.my 

Credit Harian Metro 

Credit Harian Metro 

Credit Harian Metro 

Credit Harian Metro 


Credit TRW fb

Credit Arena,my

Credit Harian Metro 



Terima kasih kerana membaca Gambar menarik ATM ( 1 ) vs Kelantan ( 2 ) separuh akhir pertama Piala Malaysia. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



7 Komen:

  1. kedua2 team berikan saingan yg sengit...lagipun rata2 pemain ATM dan TRW ramai yg berpengalaman dlm kancah piala Malaysia ni..

    BalasPadam
  2. memang menarik. cuma 2nd half ATM mula mengendurkan serangan.

    BalasPadam
  3. gambar farhan n piya dup gilap kasut tu paling kelakar haha

    BalasPadam
  4. tahniah pasukan Kelantan ..

    BalasPadam
  5. Tengok sekejap jer..tapi nampak menarik..hehe..tahniah buat yang menang dan kalah..huhu

    BalasPadam