Home » , » Kuasa empat gergasi! aummm

Kuasa empat gergasi! aummm


Ramalan pengendali Harimau Muda A, Ong Kim Swee pada saingan suku akhir Piala Malaysia terbukti tepat apabila Kelantan dan Tentera berjaya mengatasi defisit untuk mara ke separuh akhir bersama-sama Pahang dan Sarawak. 


Namun untuk aksi separuh akhir, Kim Swee berpendapat ia saingan yang berbeza dan keempat-empat pasukan memiliki peluang sama rata serta kekuatan hampir seimbang. 


Bekalan tipis tak cukup 



“Aksi pertama separuh akhir bakal menentukan hala tuju pasukan ke final,” kata Kim Swee. “Ia membawa impak besar kepada peluang setiap pasukan dan bekalan kemenangan tipis tidak mencukupi untuk memastikan  



       tiket ke final. 


Terima kasih kerana membaca Kuasa empat gergasi! aummm. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



5 Komen:

  1. Home advantage memang sangat penting dalam perlawanan semi final nie. Bnyk team lebih prefer diorang main dkt laman sendiri untuk second leg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah biasa dgn pdg sendiri, baru syok rembat kan

      Padam
  2. TRW mungkin hadapi laluan sukar bertemu ATM ni..lebih sukar dari bertemu JDT

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah nak macam final nih.

      Padam
  3. Kelantan nampak impressive dan on form sekarang. Mrk juga ada skuad yg agak balance So, kawe pilih mereka utk jadi juara. Sarawak mungkin boleh masuk final sbb mereka agak intimidating bila bermain di gelanggan sendiri. Not sure mereka boleh perform di final unless final di buat di Sarawak. ATM agak kebal dibahagian pertahanan dan punyai Marlon James yang mampu menjaringkan gol tanpa bantuan rakan2. Pahang pula unpredictable tapi mampu membuat kejutan.

    BalasPadam