Home » , , » Sedikit Tips Untuk Apply Adsense

Sedikit Tips Untuk Apply Adsense

Bagaimana nak senang dapat approval dari google adsense? Emmm... best topik nih sebab makin lama, makin susah plak nak dapat approval dari google adsense nih, kalau dulu senang jer. Kalau dah apply banyak kali dan tak dapat gak, kita pun jadi boring kan.

Kali ni aku nak kongsi skit tip-tip bagaimana nak bagi senang google adsense approve permohonan kita. Senang tu takde e senang sangat, tapi cuba lah kan, ada rezeki berjaya sebab iklan kat adsense nih terlalu banyak dan pelbagai dan juga paymentnya boleh tahan, bergantung pada blog korang la.


Tip untuk senang dapat akaun google adsense




Blog kena sentiasa update la. Ini sudah tentulah kan, kalau tak payah le nak approve sebab ramai lagi yg cuba apply akaun adsense nih. Pastikan entri dah ada dalam 30 entri ke atas baru apply akaun adsense


Umur blog pastikan sekurangnya 3 bulan, barulah mature skit kan, sabar sabar jangan gelojoh. Kalau ada rezeki dengan adsense, tak kemana.


Entri berkualiti dan niche ynag bagus. Jangan guna niche ngarut2 ya. Aku cadangkan guna niche kesihatan, internet dan kewangan.


Baca peraturan adsense dengan baik.

Kalau nak senang...



Kalau korang nak senang skit, aku cadangkan korang baca ebook dari sifu adsense ni Mohd Samsuriyadi. Ebook ni dah lama di buat, dah tentu banyak pengalaman. Lagipun korang boleh dapat jaminan wang di kembali kalau korang dah cuba dan tak berjaya!



Terima kasih kerana membaca Sedikit Tips Untuk Apply Adsense. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. Huhuhu kena bersabar sebab blog tak sampai 3 bulan lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik bersabar, apply kan awal kan takut kena tolak plak

      Padam
  2. bro, blog yg dah ada pakai akaun adsense boleh apply x, maksud aku aku x bubuh la iklan adsense kat blog tu dan aku apply sebab nak pakai akaun baru, rasanya lepas x kalau kalau dia kesan yg blog aku tu pernah pakai adsense takut x lepas plak

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak lepas. aku apply adsense guna akaun gmail lain tapi guna pc sama, pun tak lepas. berjaya di kesan google. dia suruh link 2 email tu ke akaun adsense sama

      Padam
  3. masih kurang jelas dengan niche tu..
    tapi bila sibuk..
    memang xberkesempatan nak update blog..
    ehhehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak jelas, bro kena jalan2 tgk2 blog guan niche tuh

      Padam
  4. gua pun tak ernai nak apply lagi ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. berbaloi kalau cuba, iklan banyak dan tepat dengan entri

      Padam
  5. Balasan
    1. pasti ada, cuma sikit banyak jer.. hoho

      Padam
  6. terima kasih di atas tip ini. tapi saya belum pernah berjaya daftar ke dalam addsense

    BalasPadam
  7. Moga sesiapa yang berminat bolehlah mencubanya.

    BalasPadam