Home » , , , » GAMBAR - Hentian sebelum ke Cameron Highland

GAMBAR - Hentian sebelum ke Cameron Highland

Kali ni aku dalam mood jalan-jalan sebab dah hampir cuti sekolah nih. Minggu lepas pergi Desaru, gambar nanti aku kongsikan kepada yang sudi nak tengok la kan, lepas tuh singgah JPO jap usha-usha barang. JPO tu apa, nanti esok aku citer. Hari ni gambar Cameron Highland aku nak kongsi lagi, sebelum ni pun dah ada satu lagi tempat aku dah kongsikan gambarnya. Maklumlah banyak hentiannya dalam perjalanan ke Kelantan melalui Cmaeron Highland nih. Yang ni aku singgah di Green View Garden Cameron Highland. Tempat ni macam sebuah cafe minum-minum dan makan-makan ringan sambil di temani oleh taman-taman pokok bunga, strawberri dan juga sarang burung dan ikan peliharaan.

Gambar-gambar di sebuah persinggahan ke Cameron Highland


























Kalau korang nak tinjau-tinjau tempat-tempat yang aku aku kongsikan, boleh jer cuba tengok kat tempat-tempat yang pernah aku singgah ni.



Terima kasih kerana membaca GAMBAR - Hentian sebelum ke Cameron Highland. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



22 Komen:

  1. Cameron Highland. Seronok kalau pergi 'musim sejuk'. Makan coklat dan strawberi...oh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. coklat strawberi.. cam datuk siti nih

      Padam
  2. Balasan
    1. selalu lalu jalan situh

      Padam
  3. geram tegok strawberry dan sayur segar tu. rasa nak petik je.

    BalasPadam
  4. bestnya kalau dapat ke sana.. puas ambil gambar ni..

    BalasPadam
  5. Genting Highland tempat yang memang menarik untuk dilawati, apatah lagi cuti sekolah ni.....stand bay aja lah duit yang confirm gugur dari poket :-)

    BalasPadam
  6. macam pernah datang aje nih. hehe..

    BalasPadam
  7. saya suka tengok buah strawberry..dalam impian untuk pergi ke situ

    p/s: Salam blogwalking dari admin kakiblog

    BalasPadam
  8. cantik kawasan ni,sejuk memjadikannya lebih tertarik. Ikan tu boleh tangkap tak?

    BalasPadam
  9. mintak strwaberry sikit bro...hu3

    BalasPadam
  10. Aku dah pergi bro tempat ni. Memang puas hati.

    BalasPadam
    Balasan
    1. patutla ada tapak kaki bro.. hoho

      Padam
  11. Kemas dan bersih tgk kawasan tu...tak pernah jejak lagi ke situ.

    BalasPadam
  12. ada pergi beberapa tahun yang lepas.kalau sekarang bagaomana rupanya degar lihata da tanah yang runtuh.oh sayang sungguh

    BalasPadam
  13. Seronoknya dapat bercuti macam ni..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekali sekala je bro

      Padam