Home » , , , » Gambar Toyota Vios Baru 2013

Gambar Toyota Vios Baru 2013

Hari ni aku pergi servis kereta kat UMW Toyotsu Motor Shah Alam, pusat servis toyota. Sementara tunggu kereta siap, aku ronda-roonda skit kat situ pun ada jualan kereta toyota jugak. Usha-usha Toyota Vios baru skit, paling hot kat sini, design baru lagi katakan. Kalau ada kerja part time yang bayar dalam USD, boleh tampung buat bayar muka vios ni pun sudah bagus.

Kata orang vios ni jimat minyak, iya ke? Aku tak pernah guna, jadi aku no komen la. Tapi design baru ni lawa skit dari yang lama, boleh la kan kalau mampu. Harga min rm73 200 - rm93 200, ikut model mana satu la. Kalau dapat duit dari Contest SEO pun, beli side mirror toyota vios  ni je yang lepas. Lain le kereta ni percuma macam aku dapat smartphone percuma ni.

Citer pjg saleman lagi tahu, jom layan gambar Toyota Vios Baru 2013:































Amacam? Ada minat? Promosi tak banyak sebab masih panas. Cuba periksa toyota.com.my untuk maklumat lanjut. Kalau duit masih belum cukup jugak, join projek-projek buat duit online seperti aku.


Terima kasih kerana membaca Gambar Toyota Vios Baru 2013. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



37 Komen:

  1. design vios ni memang menggoda!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. lebih baik dr sebelumnya

      Padam
    2. perlu diselitkan dalam impian ..

      Padam
  2. Cantik rupanya. Cuma kawe yg anak ramai ni tak sesuai lagi pakai 'sedan'. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tepat sekali tuh

      Padam
    2. Ramai-ramai kena cari MPV kan. Senang nak bergerak sikit :-)

      Padam
  3. Balasan
    1. boleh start simpan duit

      Padam
  4. cantiknya..ada hati nak belilah..

    p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok bajet, jgn terburu-buru

      Padam
    2. hajat dihati sahaja..kalau ada bajet pun masih tinggal di hati bro!

      p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]

      Padam
  5. berminat juga nak memilikinya..
    ehehehehe

    BalasPadam
  6. memang vios model baru ni ramai yg suka..sebab dah tak nmapak kembung macam model lama

    BalasPadam
  7. Assalam
    Cantiknya menawan hati yang melihat

    BalasPadam
  8. skrg ni faktor jimat minyak dan kualiti tahan lama jadi penentu kereta tu jadi pilihan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu,bagus cari yang berkualiti, tak banyak meragam.

      Padam
  9. Cantik,tergoda tengok vios yang ini. Harganya boleh tahan juga sesuai dengan kualiti yang diberikan toyota.

    BalasPadam
  10. Teringin nak beli vios terbaru ni..memang cantik

    BalasPadam
  11. Kalau berkenan angkat satu bro haha.

    BalasPadam
  12. kalau jimat minyak komfirm gua angkut satu hehe

    BalasPadam
  13. Tengah plan nak beli Vios nie la...

    BalasPadam
  14. lawo design..tp dh ckup kereta yg ada bt ms skang ni... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. keta apa tuh cik tom?

      Padam
  15. Antara kereta idaman aku. Apa boleh buat isteri minat dgn avanza. Terpaksalah mengalah he..he..he..nak beli dua2..blm mampu lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kumpul skit lagi, boleh tuh

      Padam
  16. memang mengancam la model vios yang terbaru ni

    BalasPadam
  17. emm memang cun lahhhhh..tapo sayang kosnya enggak ada lagi..ahaha

    BalasPadam
  18. Mmg mengancam! Depan dan belakang mmg lebih mengancam berbanding generasi dulu.

    Dalam, mmg puas hati. Mmg fuh!

    BalasPadam
  19. Rasa mcm nak beli gak. Tapi, belum lepas ke loan.. hu3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum lepas eh... kongsi buat loan dgn aweks

      Padam
  20. Serius, memang nak sangat beli kereta toyota vios ni.

    Tapi kalau tak mampu, maybe beli yang versi lama second hand?

    Okay ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok gak tuh, minyak jimat

      Padam
  21. Assalammualaikum...

    best lah toyota vios nie.. cantik dan menarik memang kedebommm..

    mselim3

    pls: minat tapi simpan jauh2 dilubuk hati..

    BalasPadam