Home » , , , » Hadiah saguhati misteri kontes review

Hadiah saguhati misteri kontes review

Kalau korang masih ingat, sebulan lepas kot ada kontes review klinik cinta dan aku ada join gak kontes nih, buat review2 skit kan. Senarai pemenang dah keluar dan aku dapat hadiah saguhati misteri. Oklah jugak dari tak dapat apa-apa kan. Join kontes-kontes nih best jugak, selain tu kita boleh dapat gak info-info yang berkualiti dari blogger-blogger lain. Dan hari ni, hadiah saguhati kontes tu dah aku terima. Pagi-pagi masuk kerja dah ada kat atas meja, ntah le sapa yang letak. Mekasih ya sapa yang baik hati tu hehe.

Hadiah saguhati misteri kontes review







Jadi, kepada rakan-rakan yang belum join apa-apa kontes, lain kali korang boleh je join, jangan malu-malu ya. Dapat hadiah sebagai motivasi untuk terus menulis blog.


Terima kasih kerana membaca Hadiah saguhati misteri kontes review. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



17 Komen:

  1. Alhamdulillah dan tahniah bro dengan rezeki dariNya.

    BalasPadam
  2. Tahniah bro. Banyakkan minum air kosong haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. senang ni bwk jalan2 letak dalam beg

      Padam
  3. Tahniah bro.... Lepas nie boleh la join contest lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasti bro, itu pun kalau kontes yg sesuai.

      Padam
  4. wahh, dapat botol air tu..

    BalasPadam
  5. semoga hadiah ini menjadi motivasi untuk terus bersemangat dalam aktiviti join kontes

    BalasPadam
  6. Lepas ni comfirm bro akan bawak ke pejabat kan?kan???

    BalasPadam
    Balasan
    1. errr... betul2 le bro, tapi belum buka bungkusan l agik nih

      Padam
  7. Best bila dapat hadiah dari berblog ni. Rasa puas kan ;-)

    BalasPadam