Home » , » Macam-macam laaa.. Lazada ni

Macam-macam laaa.. Lazada ni

Korang mesti tahu tentang lazada kan? Takkan tak tahu kot... atau pun pernah beli barang kat lazada tuh. Kalau ada barang nak beli, sesuai beli sekarang sebab lazada ada mega sale sekarang. Mesa sale lazada ni di namakan " Online Revolution " dengan tag line nya "We're changing the way you shop". Mega sale ni start 11/11/13 - 12/12/13, cantik nombor nih.

Masa sale ni ada 11 produk dari 11 kategori akan di buat sale gila-gila dalam tempoh seperti di atas.  Makna 11 produk dalam satu masa ikut kategori masing-masing akan di beri harga murah dan produk-produk ni akan di tukar setiap minggu selama 4 minggu le.

Online Revolution di Lazada



Ini lagi best. Korang boleh vote 11 produk di lazada setiap hari dari pukul 11am - 11pm dan produk yang dapat vote tinggi akan di jual pada harga rm1 pada pukul 11am keesokkannya tetapi hanya satu unit shaja di jual. Ini baik punya cara promosi ni, macam-macam idea lah depa nih. Tapi 1 unit, sapa cepat dia dapat ler.



Emm.. aku nak vote pe kali nih ek? Note 3 bulih jadi gak nih, tapi frust 1 unit jer. Seluruh negara nak tunggu rebut 1 unit jer... hehehe.. confirm aku tak dapat. Walau apa pun, kalau korang suka untuk memeriahkan suasana, boleh jer join benda-benda cam nih.

Kalau nak tahu cara saya buat duit dengan Lazada, sila masukkan email address dalam kotak di bawah:


Laporan Buat Duit Dengan Lazada
Nama:
Email:
Sila semak email dan sahkan email anda - terima kasih





Terima kasih kerana membaca Macam-macam laaa.. Lazada ni. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



16 Komen:

  1. promis dah gempak dah tapi lau blh jgn le buat 1 je amik la 5 ke..hu3

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1 unit satu kategori, kalau 11 kategori ada 11 unit... hoho

      Padam
  2. menarik ni tapi 1 unit je meamang mencabar sikit lah. selamat mencuba semua.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg mencabar nih ehh.. hanya yg tegar je boleh dpt nih

      Padam
  3. risau nak beli secara online. sebab saya ada terbaca testimoni orang yang pernah membeli menggunaka lazada, tetapi mengecewakan servisnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya belum pernah lagi beli kat lazada nih, kalau kat superbuy pernah redeem point, hantar cepat 3 hari jer

      Padam
  4. Emm first time dgr lazada ni bro..hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. mak aii.. 4 putung tiang api tertinggal nih

      Padam
  5. Pembelian online untuk barangan elektronik ni saya masih belum berani untuk mencuba. Buat masa ini saya hanya pernah membuat pembelian buku secara online sahaja.

    BalasPadam
  6. Buat promosi giler-giler.. jangan sampai tak terkejar penghantaran sudah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini betul, kita tunggu camne jadinya

      Padam
  7. mega sale buat mata rambang untuk buat duit..

    p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]

    BalasPadam
  8. kalau dah ada produk yg terpendam, on je

    BalasPadam
  9. boleh cuba ni. tapi kena pilih yang mana berkenan nak beli dulu.

    BalasPadam
  10. pandai diorang pnya marketing kan?

    BalasPadam