Peluang kerja part time atau kerja sambilan

Ramai kat luar sana yang cari kerja part time / kerja sambilan kan. Aku pun sama gak, buat gak kerja sambilan nih untuk dapat duit lebih kata orang walaupun duit tak pernah cukup-cukup. Makin banyak dapat, makin besar plak kerakknya. Kerja part time yang paling famous sekarang ialah kerja part time di rumah – jobdirumah. Kerja part time dari rumah ni, bukan MLM, bukan skim pyramid, bukan cari orang bawah dan jugak tak kena jual barang. Kerja sambilan di rumah nih memang korang kena buat keje. Tak buat kerja, tak dapat duit lah. Nanti kalau duit dapat le beli power bank ker, beli smartphone ke atau buat servis kereta.


Jenis-jenis kerja part time yang ada


Ada banyak kerja, korang pilih jer mana yang sesuai dengan korang – data entri ke / buat survey ke / tulis artikel ke/ etc… Tapi sebelum tuh kena daftar dulu lah, ala mudah jer daftar. Yuran rm50 ( hingga hari nih – dengar citer dah nak naik ke rm100 ) dan orang akan dapat username / password untuk kerja sambilan nih ( ingat ini bukan MLM ya )

Ikut je langkah-langkah yang di sediakan, jangan malas-malas. Kalau dah dapat kerja, cuba siapkan secepat mungkin mengikut masa korang sendiri – dah macam boss sendiri kan, ini yang menarik sebenarnya. Lepas siap kerja, baru lah ada payment, duit lah nih – mesti suka kan.




Sila masukkan nama dan email untuk menerima maklumat PERCUMA tentang KERJA PART TIME DI RUMAH.
Name:
Email:
Email anda adalah rahsia dan anda boleh unsubscribe bila-bila masa sahaja, terima kasih.




Daftar


Kerja part time / kerja sambilan di rumah nih sangat sesuai untuk pelajar, surirumah, yang ada banyak masa free, yang takde OT, yang nak duit lebih, yang tamak, yang nak cari duit nak pegi bercuti dan yang memang suka kerja part time di dari rumah.

Kerja part time ni mudah jer, yang susahnya ialah langkah pertama iaitu keinginan untuk mendaftar! Ini memang liat, tak di nafikan. Tapi dengan kehangatan kerja part time di rumah ni dan juga dah ramai yang berjaya buat duit dengan kerja sambilan nih,maka kena buat keputusan untuk mendaftar lah: kerja part time di rumah.


Jangan malas, usaha lebih, duit masyuk lebih, bleh belanja aku makan Nandos.


Terima kasih kerana membaca Peluang kerja part time atau kerja sambilan. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



33 Komen:

  1. Ok2...saya kerja kuat ekk nanti boleh bawak keluarga bercuti..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak dah tidur ke nih? laju je komen

      Padam
  2. banyak pilihan kita mesti cuba kalai benar nak cari rm sungguh-sungguh

    BalasPadam
  3. dengan keadaan ekonomi sekarang.mmg patut gua cari kerja part time sebelum GST dilaksanakan..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena stanby awal kan bro..

      Padam
  4. nak tak nak, orang akan cari jugak pendapatan sampingan untuk cover kos sara hidup. So, option yang sesuai untuk suri rumah ialah cuba buat kerja part time dari rumah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terbaik, kena ketika tgh senang nih, kalau dah susah, duit tak cukup baru nak start... emmm... stress jadinya

      Padam
  5. kerja part time sudah wajib untuk tampung kehidupan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. iya tuh, baru boleh nak bergaya skit

      Padam
  6. betul 2... saya pun tgh cuba bisnes online. harap2 berjaya. sudi2kan lah ke http://jutawanduit.jomaffiliate.net

    BalasPadam
  7. betul 2... saya pun tgh cuba bisnes online. harap2 berjaya. sudi2kan lah ke http://jutawanduit.jomaffiliate.net

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh jadi jutawan nih

      Padam
  8. Nak kaya lebih mesti berusaha lebih

    BalasPadam
  9. Selamat berkenalan,

    Bisnes Terbaru 2014!!!!

    Siapa nak 5 jenis INCOME LUMAYAN ?
    Tak menaja pun dah mula terima limpahan downline !!!!!!!
    Downline menaja pun kita dapat DUIT
    Cepat ... Cepat Lock posisi
    Segera UPGRADE ... Mencurah2 income pairing masyuk
    Tak perlu susah2
    Di JAMIN 100% menjadi punnya.
    promosi web shj
    kalau rajin menaja
    anda di bayar 50 % komisyen
    Modal hanya RM 50 sekali seumur hidup, ala sayang ke RM50

    Pintunya ada kat sini >>> http://ll.my/ounjutawan

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus gak, tapi aku tak minat hoho

      Padam
  10. nak kaya n hidup senang lenang kene la keje berlipat ganda dari org biasa :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cam tuh la boss, kena kerja lebih skit

      Padam
  11. Berminat..tp yuran rm50 tu mahei beno..taun lpas, sy ade dpt info cmni..yuran rm40 utk keje jilid buku..lpas bayo duit n bg detail smua..hampeh je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan kena pastikan dulu kreadibili syarikat tuh. Tapi kalau dengan kerja part time ni, di jamin payment masuk setelah keje settle.

      Padam
  12. kena usaha..jangan malas-malas.

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. keje2 yg senang nak buat je nih bro... sesuai untuk semua yg mencari kerja sampingan

      Padam
  14. Balasan
    1. macam-macam kerja pengkeranian ada cthnya data entry..

      Padam
  15. http://tawaranbekerjadirumah.blogspot.com/ peluang buat duit part time

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  19. Kena buat part time untuk pendapatan sampingan keluarga kan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh jer, kena ada usaha, kalau daftar sahaja tanpa buat apa2, tak jalan jugak.

      Padam