Home » , » Power Bank 20 000 mAH Harga RM79! Bolah 10 Kali Caj

Power Bank 20 000 mAH Harga RM79! Bolah 10 Kali Caj

Dalam aku dok cari-cari power bank sebab memang ada keperluannya nih, bajet pulak ciput. Terjumpalah aku power bank yang aku rasa murah banyak. Brand tak pastilah ok ke tidak hoho... hentam saja je labu kan. Nama power bank ni " Universal Dual-Port Power Bank 20000mAh White " yang berharga RM79 jer kat lazada. Boleh lah nih, jangan meletup sudah ler... hoho. Kalau ikut perkiraan, power bank nih boleh caj sampai 10 kali nih bergantung kepada kapasiti bateri smartphone memasing.

Universal Dual-Port Power Bank 20000mAh White



Aku rasa aku nak beli nih lah, asyik survey tak sudah-sudah tiba masa untuk beli la plak kan, murah dah nih tapi kalau ada kekawan tahu lagi murah ( hoho ) habaq mai ler kat cekk nih. Kasi gambar skit yang aku ambik dari lazada.


 Warna putih, menarik gak kan, macam mahal tapi murah jer rupanya, sesuai sangat kalau nak beli nih bawak travel senang.



Kat lazada ni ada tempat untuk review barang yang dah kita beli, sebelum beli kena baca-baca skit kot2 ada yang tak puas hati.

Perghhh... 2 sekali gus boleh caj nih weh. Memang berbaloi nih. Oklah muktamad dah nih, nak beli yang nih lah. Kalau korang ada rekemen mana-mana power bank, tolong kongsi skit, terima kasih ya. Kalau ada yang taste macam aku, dan nak tengok lanjut tentang power bank nih, boleh lah ke link kat bawah nih, tak payah korang nak cari-cari kat lazada satu-satu, lambat.



Terima kasih kerana membaca Power Bank 20 000 mAH Harga RM79! Bolah 10 Kali Caj. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



16 Komen:

  1. bermanfaat sekali ini power bank kalau kita sedang bepergian. Bisa men-charge hand phone dengan mudah. Thanks sob atas informasinya ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih yoo, jauh benar kamu blogwalking... hoho

      Padam
    2. Waaah. Terbaik. Saya punya cuma 5000mAh, cuma dapat 3 kali caj saja.

      Padam
    3. kalau rosak yg tuh, elok tukar ke yg ni plak

      Padam
  2. Bro dah beli ke? Cube dulu, then buat review.
    Aku skeptik sangat dengan review nie. Kadang2 ade orang upah someone utk buat fake review.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoho.. kalau ada etika, jgn terima review2 yg tak masuk akal.

      Padam
  3. murah juga harga power bank ni. jadi keperluan dah power bank ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. iya le dh, dulu rasa tak perlu, lama2 rasa perlu plak.

      Padam
  4. ha dah beli nanti review sikit cewah suka-suka suruh orang buat review

    BalasPadam
  5. kita ada juga pikit beli kat sana tapi bila baca entri seorang blogger salah hantar barang jer naik serem pula. tapi setakat ni saya beli online baik ebokk, baju,buku semua ok jer.paling tak ok cuma bab warna jer. terkadang tengok pic wara oren bila dapat jadi warna lain btw desing tatap sama.mungkin suktur pencahayaan agaknya

    BalasPadam
  6. betul2, cahaya menampakkan kaler jadik lain.

    p/s: nanti aku beli dlm masa terdekat nih, aku buat review skit.

    BalasPadam
  7. kalau nak travel tak ada outstation..bagus ada powerbank ni

    BalasPadam
  8. satu gajet yg wajib ada masa ni...

    BalasPadam
  9. alorr...dah abis sale...
    mmg dah bape bulan (?) mmg tgh cari powerbank ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho3.. sale abis mlm tadi Cik Nor...kena lebih alert lain kali nih

      Padam