Home » » Putera William menyanyi bersama Bon Jovi

Putera William menyanyi bersama Bon Jovi

Pewaris kedua takhta diraja Britain, Putera William dan bintang pop Amerika Syarikat, Jon Bon Jovi serta Taylor Swift beradu tenaga menyanyikan lagu Livin On A Prayer di kediamannya, Istana Kensington kelmarin.
Trio berkenaan mendendangkan lagu klasik Bon Jovi itu pada penghujung majlis gala yang diadakan di istana berkenaan di sini untuk menyokong badan amal Centerpoint.
William, 31, merupakan penaung yayasan berkenaan.
Bon Jovi memulakan persembahan bersendirian dengan memetik gitar sebelum dia disertai oleh William dan Swift di pentas.

Bon Jovi


Mereka diiringi sorakan dan tepukan gemuruh daripada para hadirin.
"Malam seperti ini hanya berlaku sekali dalam seumur hidup," kata Bon Jovi kepada penonton.
Tangan macam dodoi baby jer.

William berehat semalaman daripada menjaga bayi lelakinya, Putera George yang lahir pada Julai lalu untuk menghadiri majlis tersebut.
Pada acara berkenaan, beliau turut menyampaikan anugerah kepada Bon Jovi kerana usaha gigihnya untuk membantu golongan gelandangan dan memerangi kemiskinan. - Kosmo


Terima kasih kerana membaca Putera William menyanyi bersama Bon Jovi. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



11 Komen:

  1. Adehh.. awek cun Taylor Swift pon ada weh. Kawe kecik-kecik dulu berangan nak nyanyi sama Jon Bon Jovi. Sampai skrg tak kesampaian. In fact dgn Amy Search pon tak der. Huu.. huu.. Sendiri-sendiri living on a prayer jer lah.

    BalasPadam
  2. mesti mantap nyanyian mereka.. semakin kacak pula william selepas ada anak..

    BalasPadam
  3. mesti mantap nyanyian mereka.. semakin kacak pula william selepas ada anak..

    BalasPadam
  4. the best night utk seorang penyanyi macam mereka bila ade prince turut sama menyanyi...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  5. mesti best ni. semua orang tak pernah dengar putera william nyanilah rasanya...

    BalasPadam
  6. Gandingan yang mantap jika macam ni. Bukan senang nak dengar putera william dengan bon jovi menyanyi.

    BalasPadam
  7. ni kalau bayar mahal nih

    BalasPadam
  8. Yang ini KA suka sebab dier hubby KM hehehehe

    BalasPadam
  9. a'a la.. tangan die cam dodoi baby... haha

    BalasPadam
  10. Macam mana lah agaknya kan?haha

    BalasPadam