Home » » Annual Dinner 2013 - apa yang best?

Annual Dinner 2013 - apa yang best?

OOO yeh. Annual Dinner 2013 di Holiday Villa Subang. Hujung-hujung tahun macam nih, banyak kompeni akan buat annula dinner le tak. Sama dgn tempat keje aku gak ler, dah dapat kad jemputan nih. Makan mesti best-best, dan juga free, tu yang penting kan. Apa lagi best? Usha aweks ler...tak gitu.


Tema Annual Dinner


Tema tahun ni " Rainbow ", maknanya pakaian kena warna warni le ni kan. Tapi aku biasanya, apa tema pun, pakaian cam tu gak, mana de nak ikut-ikut tema ni, janji bersih dan kemas, malas le nak layan tema-tema ni kecuali nak menang hadiah king dan queen of the nite, kena le pakai ikut tema. Nak keluar bajet nak sewa pakaian, tak le der.


Hadiah


Katanya nya dinner kali nih. Apa yang surprise aku tak pasti, tapi yang kedua best selepas makanan dan usha aweks, lucky draw! Ni memang best, banyak gajet-gajet tersenarai. Antaranya tab dan smartphone le yang mendahului carta rebutan lucky draw. Aku no 026, harap-harap ada tuah malam rabu nih, tak seperti tahun-tahun lepas, dapat hadiah ciput-ciput jer macam voucher dan kipas meja hohoho ( ada lagi tak kipas aku ni? ).


Doakan aku


Aku nak tab kali nih, nak bagi anak main game, asyik main lenovo free aku jer, cepat habis bateri, nak ambil gambar pun tak bleh. Ni pun baru lepas caj, pinjam kabel awek dah berpunya tadi, dapat 80% caj dah ok nih.

Ok guys and girls ( omputih siottt ), doakan aku dapat hadiah top 5 ya supaya aku boleh bagi korang gambar-gambar best masa dinner nanti. Nanti  aku candid gambar aweks seksa malam tuh, kadang-kadang aku tak cam sapa dia yang berpakaian pelik-pelik masa dinner nih. Kalau korang klik like fan page aku kat bawah nih, maknanya korang doakan aku le tuh ya, terima kasih ya.

Peace yo!


Terima kasih kerana membaca Annual Dinner 2013 - apa yang best?. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. saya doa'kan cik, moga je dapet tu hadiah,,,

    nanti, jangan lupa, bage-bagi je ye..huehehe

    BalasPadam
  2. Semoga tuah jatuh kepada encikarman..

    BalasPadam
  3. Akhir tahun memang sangat ramai dan lebih ramai lagi di awal tahun baru. Sambil lihat kembang api ^^

    BalasPadam
  4. Good luck! Semoga apa yang diharapkan menjadi kenyataan

    BalasPadam
  5. terus akhirnya menang hadiah apa nih? :)

    BalasPadam
  6. Syok jugak company ada buat Annual Dinner :)

    BalasPadam
  7. Semoga berjaya encik arman. Best makan-makan orang bagi percuma macam ini kan..

    BalasPadam
  8. kalau dpt hadiah, nanti aku kongsi kat sini

    BalasPadam