Home » , , » Blogwalker dan penulis komen yang tak akan menyesal

Blogwalker dan penulis komen yang tak akan menyesal

Kalau awal-awal bulan camnih, ramai blogger  yang mengucapkan terima kasih kepada penulis komen kat blog masing-masing, seperti aku gak. Aku pun nak ucapkan  terima kasih gak kepada mereka yang sudi tinggalkan komen kat encikarman.com nih dan memang aku tak pernah lupa jasa korang. Seingat aku ler, kalau ada komen aku mesti balas. Kalau ada yang tak terbalas, boleh bagitahu aku.

Kecuali satu blog jer bulan lepas iaitu blog bro titan aku ada ketinggalan beberapa komen sebab masalah teknikal di mana aku dah tulis komen-komen tapi tak dapat publish sebab setting security kat blog tersebut. Aku rasa bro titan dah ubah setting tuh sebab 2-3 hari lepas tuh, aku dah boleh tinggalkan komen seperti biasa.


Top 10 Penyumbang Komen



Ini senarai 10 terbanyak tinggalkan komen kat encikarman.com bulan lepas, di terima kasih daun keladi dari aku kat Subang Jaya. Harap korang sihat le ye.
  1. suri (26)
  2. Hafizul (25)
  3. Pokok Manggis Depan Rumah (23)
  4. kakiblog (20)
  5. blogger lelaki (19)
  6. Faizal Mohamad Twon Tawi (16)
  7. Joe (12)
  8. Denaihati (12)
  9. Nurul Hidayah (12)
  10. titan (10)
Aku ada tulis " blog akan di link dalam entri yang sesuai ", setakat ni aku belum buat lagih, lain kali aku akan cuba masukkan link ke blog korang sebagai penghargaan dari rakan bloggger. Harap masing-masing jangan mudah putus asa dalam menulis blog.

Peace Yo!


Terima kasih kerana membaca Blogwalker dan penulis komen yang tak akan menyesal. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



17 Komen:

  1. Wow...ini yg rajin meluahkan kata kata. Heheheh

    BalasPadam
  2. Wow...ini yg rajin meluahkan kata kata. Heheheh

    BalasPadam
  3. salam.terima kasih. bestlah blog ini ada penghargaan buat penggunjg akan selalu ke sini.semua jejak memag seorang blogger yang sporting

    BalasPadam
  4. terima kasih..terharu juga kerana dapat tersenarai dalam blog ini.

    BalasPadam
  5. terima kasih kerana sudi luangkan masa tulis komen

    BalasPadam
  6. tahniah kepada mereka semua.. ada di antaranya aiza kenal.. mereka memang rajin komen.. :D

    BalasPadam
  7. Memang terbaik! berikan perhargaan pada yang berkunjung dan memberikan komen. Data mereka yang masuk komen dan jumlahnya ambil kat mana ya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. copy kat sidebar jer, termasuk link sekali

      Padam
  8. wah selamat ya buat para blogger yang terpilih menjadi komentator terbanyak dan terbaik di blog encikarman.com :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kamu juga bulan ini harus top 10 ya

      Padam
  9. Tahniah kepada pengomen tegar.

    BalasPadam
  10. ya..saya termasuk dalam tangga ke 4..terima kasih admin!

    BalasPadam
  11. Ehh sangkut gak kat sini pondok kecil ye?haha

    BalasPadam
  12. tahniah semua, aku ni dah makin malas dah

    BalasPadam
  13. info yg berguna nih, dah tetua ni kadang2 terlupa plak pkra2 camnih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sempat lagi nak amallkan.

      Padam