Home » » Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Terbaru Contest SEO Eridy yang di anjurkan oleh eridy.com . Contest SEO Eridy ni mungkin contest SEO terakhir untuk tahun 2013. Kali pertama aku masuk blog Eridy ni untuk baca mengenai CONTEST SEO ERIDY ni. Emm.. syarat-syarat Contest SEO Eridy ni tak banyak sehh... guna keyword " Contest SEO Eridy " dalam entri dah cukup. Aku pun tanpa segan silu walau masih belajar SEO, join gak Contest Seo Eridy ni.


Contest SEO Eridy


Dalam blog eridy.com, katanya nama penganjur " Contest SEO Eridy " ni ialah Eridy, umur 24 tahun, kerja IT Technician. Fuhh... mesti pakar bab-bab IT dan blogging ni sebab tuh lah anjurkan Contest SEO ni. Ramai gak blogger yang kerja IT Techncian ni ya. Harap-harap contest seo nih memberi kebaikkan kepada aku dan jugak blogger-blogger lain terutamanya dalam bab seo ni. Nanti baru le yakin nak menyertai pertandingan SEO iya dakk.

Contest SEO Eridy - hadiah


Hadiah-hadiah yang bakal di terima dalam Contest SEO Eridy ni ialah:
  1. Johan : RM200 x 1
  2. Naib Johan : RM 100 x 1
  3. Ketiga : RM 80 x 1
  4. Saguhati : RM 20 x 6
Contest SEO Eridy, contest seoMaknanya 9 blogger akan menang hadiah CONTEST SEO ERIDY ni. Ramai tu, mana le tahu boleh sangkut satu hadiah dari cabaran SEO macam yang Eridy buat contest SEO ni kan. Kalau memang satu hadiah dari contest seo ni pun dah kira bagus, naik skit status blogger kan sebab tak ramai yang terror pasal seo seo ni kan. Siapa-siapa yang menang Contest SEO Eridy, mari kita pakat terjah blog dio untuk belajar SEO atau panduan / tips SEO yang di gunakan.

Contest SEO Eridy - sebab kena join


1. kalau kita join kontes macam Contest-SEO-Eridy ni, kita akan kaji dan belajar tentang SEO, kena le tahu gak skit2 kan walaupun ada blog tu orang lain yang set up. Jadi ilmu seo akan meningkat dan kalau ada masa kita boleh apply apa yang kita belajar tentang seo untuk meningkat trafik blog kita.

Contest SEO Eridy2. syarat nak join Contest SEO si Eridy ni mudah jer, tak yah nak klik untuk like fan page, cuma perlukan satu entri " Contest SEO Eridy " jer... kan senang tuh.

3. pemenang di tentukan oleh google.com - blog paling atas dalam ranking google ( ni yg paham le ) dengan keyword " Contest SEO Eridy " akan memang hadiah. Dengan ini susunan ayat-ayat dalam entri, guna minimum pun dah ok nih, cuma keyword Contest SEO Eridy kena ada...hoho

4. boleh berkenalan dengan eridy yang menganjurkan Contest Eridy ni.

Contest SEO Eridy - satu pendedahan!


Contest SEO Eridy, tip seo, tutorial seoBila ada contest seo je, maka aku dapat mengagak blog-blog terlibat akan menukar meta tag description dan meta content ke ke keyword yang penting, dalam kes ni " Contest SEO Eridy " la.. kan.. kan.. cuba korang check kalau tak percaya. Keyword sementara ni akan lekat kat situ hinggalah berakhirnya contest seo ni. Cara-cara nak ubah setting ni korang carilah sendiri, aku tahu check je, nak setting tak tahu lagi lepas ke tidak nih ( walaupun aku dah guna keyword Contest SEO Eridy  hoho...)

Contest SEO Eridy - keyword apa nak guna?


Korang agak-agak selain keyword " Contest SEO Eridy " , keyword apa lagi nak guna eh? atau pun tag/search description apa nak guna ni? Aku cadangkan korang guna keyword macam belajar seo, apa itu seo, tutorial seo, contest seo, pertandingan SEO, SEO Contest Eridy dan bermacam-macam benda yang ada seo.

Contest SEO Eridy - silalah join

Kalau korang pun nak join, silakanlah, manala tahu kan, seo korang sebenarnya power tuh. Cuba test dengan join Contest SEO Eridy ni. Mana tahu boleh menang hadiah dari Contest SEO ni.


Terima kasih kerana membaca Contest SEO Eridy. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



29 Komen:

  1. semoga sukses bro untuk Contest SEO Eridy ni, banyak peluang ada tu.

    BalasPadam
  2. Keyword terhangat adalah 'facebook'..

    BalasPadam
  3. Good luck bro! Sama-sama hangatkan contest ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro mesti dah join nih

      Padam
  4. bantu doa je "Contest Seo Eridy"
    good luck

    BalasPadam
  5. lumayan hadiahnya.. semoga berjaya.. :D

    BalasPadam
  6. wah, ramai juga yang dah join. bagus nih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi chance skit bro

      Padam
  7. wah saya nggak pernah ikutan kontes seo, soalnya saya nggak paham tentang seo mas hehehe :D
    selain itu, saya takut kalah :D

    BalasPadam
  8. Dah join yer,selamat berjaya dalam contest ni bro

    BalasPadam
  9. Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O :D

    BalasPadam
  10. trima kasih kpd yg ucap good luck tuh

    BalasPadam
  11. Tak tahan tengok semakin ramai orang dah join contest ini. Dalam keadaan merangkak saya berusaha juga nak join contest ini… .. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tuh bro, buat entri nanti kita berentap. blog ni ada kat page 4 jer skrg... hohoho

      Padam
  12. Salam.....Melihat ramai yang dah join, teringin pulak nak turut sama berjuang di atas contest SEO yang menarik ini. Ramai pengemar SEO untuk menguji tahap kemesraan SEO blog mereka. Semoga ada sinar kemenangan di pihak anda. Semoga berjaya. Sekian, terima kasih.

    BalasPadam
  13. Salam Bro Arman, Semoga berjaya dalam contest ni.

    BalasPadam
  14. Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

    Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

    BalasPadam
  15. slmt bercntest n good luck :) liniey pn dh join

    BalasPadam
  16. Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

    singgah sini,klik2, baca2, hehe..

    jom jenguk blog saya pula >> http://tiny.cc/jengukblogsayapula

    Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH >> http://tiny.cc/tempahlogomurah

    Salam kenal antara blogger.

    BalasPadam
  17. Good luck all the best for this Contest SEO Eridy - ramai yang join :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ranking bro makin naik nih, hebat bro ni main seo

      Padam