Home » , » Filem Kartun Frozen - best ke?

Filem Kartun Frozen - best ke?

Aku bukan kaki wayang, aku kaki irc, dulu la zaman sekolah-sekolah dulu. Lepak cc tekel awek, tak dapat  pun hohoho. Minggu  lepas aku bawak anak pegi tengok citer Frozen kat IOI Mall Puchong. Menarik gak citer nih, sampai anak aku yg umur 2 thn lebih boleh nangis oooo. Mak dia dgn anak sulung aku, konfirm la menitis air mata pada bab-bab terakhir tuh. Aku kontrol, mana bleh kuar air mata.

Review Filem Frozen


Filem ni pasal magik-magik skit ( citer kartun nih ) di  mana ada 2 puteri dan kakaknya ada kuasa magik. Dalam satu kemalangan, magik tu kena kat adik dia dan kakaknya dia cuba menjauhkan diri dari adik. Dalam pada tu ler, terjumpa hero-hero dalam citer nih dan akhirnya kakak dan adik ni rapat kembali.

Best tak?









Terima kasih kerana membaca Filem Kartun Frozen - best ke?. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



16 Komen:

  1. nice post , , !
    salam kenal . . .

    BalasPadam
  2. haa hana pown ada jugak tanya2 dorang best ke. adehh. nie yang nak g tengok nie. huhu

    BalasPadam
  3. Mcm best je, mcm best je. Sy pun suka gak layan citer kartun dongeng ni. Lagi best drpd citer Twilight kot? Lgpun citer kartun ni khas utk budak2, confirm takda babak yang 18sx punya. Hahaha.. Sedap mata memandang :D

    BalasPadam
  4. tak dapat tekel awek tapi dapat isteri..kira bagus juga tu bro!

    BalasPadam
  5. Emm seronok gak sekali sekala layan kartun ni..hehe

    BalasPadam
  6. best ooo.. pegi tgk

    BalasPadam
  7. yang penting hubungan kekeluargaan semakin erat

    BalasPadam
  8. bolehlah nak bawa anak tgk citer ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, boleh nangis anak2

      Padam
  9. ramai yang komen best filem ni, belum ada kesempatan nak nonton lagi.

    BalasPadam
  10. best ker? aritu tengok trailer mcm best je, CN ni mmg layan kartun2 ni..hehe

    BalasPadam
  11. Best sangat citer 'Frozen' ni utk budak-budak lah. Bagi kawe ia masih menghiburkan cuma agak kurang sikit dari aspek mengesankan jiwa berbanding dengan kartun-kartun Disney yg lain seperti Lion Kings, Tangled dan banyak lagi.

    BalasPadam
  12. Lagu nyanyian Masha bagi versi BM nua best lah. 'Bebaskan..bebaskan..'.. :D

    BalasPadam