Home » , , , » Gambar Mitsubishi Attrage 2013

Gambar Mitsubishi Attrage 2013

Dunia kereta makin hangat tahun nih. Selepas toyota kenalkan model vios baru 2013, proton dengan proton Suprima S nya, dan sebulan dua nih, Mitsubishi dengan model  Attrage 1.2 liter 4 varians yang di import sepenuhnya dari Thailand. Banyak pulak kereta di buat dari Thailand, Toyota Altis pun dari Thailand jugak. Harga atas jalan spec paling rendah Mitsubishi Attrage ni hanya rm59 000, wow.. murah ni kan tapi performance pun takde le power cam lancer, dah harga pun murah kan.Boleh le tuh kalau ada buat kerja parttime yang famous sekarang nih ataupun blogger yang dah join alternatif adsense nih, boleh je buat tambah bayar kereta nih.

Gambar Mitsubishi Attrage 2013



Aku kalau tulis pasal kereta ni, mesti nak tengok gambar kan. Gambar ni aku ambil yang terbaik sahaja daripada beberapa blog kereta tanpa minta kebenaran... hohoho. Silahkan tengok gambar kereta Mitsubishi Attrage ni, tenung-tenung, pikir-pikir kalau dalam bajet, boleh je try order. Bila lagi nak merasa kereta Mitsubishi kan.




Antara tarikan utama Mitsubishi Attrage ialah ia dikuasakan enjin moden 1.2 liter tiga silinder MIVEC dengan kuasa 80PS dan 106Nm tork maksimum, di mana enjin tersebut terbukti cekap dalam penggunaan petrol. Pada kadar 21km per liter, Attrage didakwa sebagai sebuah model sedan paling cekap penggunaan bahan apinya di Malaysia apabila dilancarkan kelak. 







Menurut MMM, nama ‘Attrage’ terhasil daripada perkataan ‘attractive’. Untuk pasaran Malaysia, empat varian akan ditawarkan. Varian pertama iaitu GL akan dilengkapi transmisi manual lima kelajuan. Tiga varian lagi iaitu GL, GS dan SE tersedia dengan pilihan transmisi automatik INVECS-III CVT yang lancar. 

Pe lagi, agak boleh, on je ler. Kalau belum cukup downpayment, silalah buat kerja sampingan ni.


Terima kasih kerana membaca Gambar Mitsubishi Attrage 2013. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



12 Komen:

  1. rekabentuk memang untuk penjimatan minyak. sila order bro.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak cukup parking kat rumah

      Padam
    2. beli rumah satu lagi untuk buat parking kereta..


      p/s: Salam blogwalking dari admin kakiblog

      Padam
  2. Emm saya mampu tengok aje la..nak beli memang tak mampu lagi..haha

    BalasPadam
  3. Bentuk mmg macam 'out' sikit, tapi kalau betul jimat minyak....ini mmg bagus!

    Kereta ni yg pakcik2 kat taman duk cerita ni...hoho

    BalasPadam
  4. Harga barang naik.. Rupa pula sentiasa ada yang baru.. Ambil satu best ni

    BalasPadam
  5. aiza mampu melihat saja setakat ini.. belum mampu untuk memilikinya..

    BalasPadam
  6. wah bagus-bagus sekali ya mobil nya. pasti harganya mahal tuh :)

    BalasPadam
  7. hai..saya suka body depan kalau dalam mesti best punya ni heee

    BalasPadam
  8. harga mahal benda dari luar negara katakan kalau mampu beli kalau tak jadikan impian mana tahu satu hari mampu milik

    BalasPadam