Home » , , , » Keistimewaan Ahli Toyota Merit

Keistimewaan Ahli Toyota Merit

Kereta korang dah habis bayar ke tak nih? Kalau dah habis bayar, rilek dulu, jangan cepat sangat nak upgrade kereta tu ke cc yang lebih power. Cuba nikmati dulu detik-detik setiap bulan tak perlu bayar kereta, boleh hilang stress ooo. Tak payah tukar terus pun takpe, pakai je kereta mana-mana yang ada, apa kisahkan dah habis bayar lagi, lagi menarik dari pakai kereta besar tapi masih bayar bulan-bulan. Tul tak? Sama je kereta mana-mana pun, cuma selesa dan keselamatan lain skit, dari segi pandangan atau prestij tuh rasa je macam lain. Kalau terdesak gak nak  keta besar, korang kerja le parttime kat rumah ataupun kalau main blog boleh gak buat duit dengan iklan-iklan yang senang nak pasang ni.

Apa tu Toyota Merit?


Kat sini aku nak kongsi skit pasal Toyota la tapi bukan pasal kereta baru, pasal servis kereta toyota. Kalau yang memiliki kereta toyota dan servis kat toyota, diorang boleh jadi ahli Toyota Merit, boleh check kat site Toyota Merit nih. Macam mana nak jadi ahli Toyota Merit nih?

Senang jer:
Beli kereta toyota baru
Servis kat toyota servis center, sekurang 4 kali setahun dan belanja min rm1000
atau 
Belanja min utk repair komponen rm5000.

Toyota nak tarik orang servis kat dia le nih kan. Tapi apa pulak kelebihan jadi ahli Toyota Merit ni?

Keistimewaan sebagai ahli Toyota Merit

Sebagai ahli Toyota Merit, anda akan menikmati ganjaran dan 
keistimewaan berikut pada tahun 2013:

  • Penyerahan prioriti sebuah Toyota baru
  • Setangki petrol percuma dengan penyerahan sebuah Toyota baru
  • 5% diskaun servis
  • Pembaharuan keahlian tahunan secara percuma untuk Toyota 24SEVEN Road Assist
  • Travellowance, dalam bentuk eBaucer Servis apabila anda menghubungi Toyota 24SEVEN Road Assist untuk menunda
    Toyota anda ke mana-mana Pusat Servis Toyota untuk dibaiki
    apabila mengalami kerosakan semasa di dalam perjalanan
  • Jemputan untuk menyertai acara-acara eksklusif (acara gaya 
    hidup, prebiu model-model terbaru dan banyak lagi)

Prebiu Model Baru?


Nampak tak keistimewaan last tuh, sesuai untuk blogger kan.


Terima kasih kerana membaca Keistimewaan Ahli Toyota Merit. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



10 Komen:

  1. banyak uy, keistimewaan toyota ni

    BalasPadam
  2. Banyak kelebihan jadi ahli Toyota Merit ini.

    BalasPadam
  3. gua baur je setahun lebih angkat kereta baru..hu3

    BalasPadam
  4. untunglah jadi ahli toyota ehh..

    BalasPadam
  5. waa... tapi so far x de lagi model toyota yg berkenan dihati.. heheh

    BalasPadam
  6. try toyota plak, tgk jimat minyak ke ta

    BalasPadam
  7. Kawe pakai kereta tempatan jer. Setia kasih dari dulu lagi :D

    BalasPadam
  8. Lain kompani lain promosinya..hehe

    BalasPadam