Home » , » Salam Media - Jom iklan secara islamik

Salam Media - Jom iklan secara islamik

Korang pernah  dengar tak salam media? Salam media ni satu platform di mana blogger atau pengguna media sosial yann lain boleh di jadikan platform pengiklanan oleh syarikat atau brand-brand tertentu untuk promosi produk mereka. Menarik kan idea bisnes cam nih, dan kita patut sokong sebab pengiklanan di Salam Media nih patuh shariah! Camne tuh, apa aku boleh gambarkan ialah takde iklan berkaitan alkohol, judi dan yang seangkatan dengannya. Kalau nak detail kena le tanya pihak Salam Media ya.

Salam Media - Media pengiklanan islamik di Malaysia


Salam Media tengah mengadakan promosi, di mana blogger atau facebooker boleh register dan boleh menang ipad Mini 2. Di sini aku nak war-war kan, orang kuat Salam Media ni otai blogger gak, noktahhitam.com. Jadi sealiran kan, support le skit kan.


Untuk blogger


Boleh buat duit dengan Salam Media ni, tapi register dulu lah. Kalau ada rezeki, adalah tu kan. Kalau trafik tinggi, confirm ada rezeki tuh. Cuma pihak salam media kena promosi lebih skit utk cari customer tuh. Bab ni penting jugak nih. Kena yakinkan pihak customer tentang keupayaan Salam Media nih. Kasi umphhh skit. Good luck Salam Media.


Terima kasih kerana membaca Salam Media - Jom iklan secara islamik. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



30 Komen:

  1. nanti la aku daftar. Tunggu diorang dapat cari advertiser.

    BalasPadam
  2. Assalam
    Kearah Islamisasi sekarang ini. Syukur alhamdulillah.

    BalasPadam
  3. jom daftar ramai-ramai kat sana

    BalasPadam
  4. Ramai yang dah perkatakan menda ni..,hehe..nak masuk ke tak ni ekk??huhu

    BalasPadam
  5. Kayaknya mantap nih buat di coba :)

    BalasPadam
  6. makin lama, makin ramai yang join. bagus, bagus.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, dah banyak sangat yang join

      Padam
  7. kalau dari indonesia bisa daftar tidak pak

    BalasPadam
    Balasan
    1. berarti cak khusus buat budak malaysie je ye???

      Padam
  8. Jadi ini seperti Adsense tapi syariah yah ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak. Ini daftar kat salammedia, nanti kalau ada advertorial yg sesuai dgn blog kita, bolehlah salam media rekemen kan. pesaingan ramai gak tuh

      Padam
    2. Ini terbatas untuk Blogger Malaysia atau tidak ?

      Padam
    3. site tu bukan aku punya, boleh tanya secara official kat salammedia dan aku rasa buat masa ni utk Malaysia je.

      Padam
  9. Emm nak join ke tak ni ekk...

    BalasPadam
  10. bagus informasinya mas. Sangat bermanfaat :)

    BalasPadam
  11. dah daftar dah, ramai yang join nih kan

    BalasPadam
  12. Terima kasih atas sokongan dari pihak tuan. Good luck dari kami!

    BalasPadam