Home » , , , » Kuey Teow Goreng Doli - Taiping

Kuey Teow Goreng Doli - Taiping

Kali ni aku nak kongsi sikit restoran makanan yang famous dengan kuey teow goreng di Taiping. Kalau orang Perak mesti tahu le kan. Kat KL pun ada gak cawangan restoran makanan nih. Nama restoran nih Kuey Teow Goreng Doli. Masakana terbest kat sini tentulah kuey teow le, masakana lain pun ada jugak ler. Harga RM5 sepinggan, ada udang kecik-kecik, ada kerang, ada taugeh dan sayur-sayur ler. Rasa macam terlebih goreng, itu yang best tuh. Kalau turun Taiping, jangan lupa singgah Kuey Teow Goreng Doli ni, terlajak sedap kuey teow nih. Time cuti, sorry le, parking jauh-jauh, meja full. Kalau nak baca aku makan ramai-ramai kat Wong Solo, best gak.

Gambar Kuey Teow Goreng Doli




Kuey Teow Goreng Doli - Taiping

Aku rasa cam dah makin terror ambil gambar makanan laaa...






Jom le kongsi skit citer makan-makan korang lak!


Terima kasih kerana membaca Kuey Teow Goreng Doli - Taiping. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



17 Komen:

  1. Balasan
    1. RM 5 sepinggan masih harga terbaik tu!

      Padam
  2. nmapak sedap je kuey teow tu..

    BalasPadam
  3. bestnya kuey teow...td bru mkn..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. uish.. sampai gak ye

      Padam
  4. sedap.. tul nih

    BalasPadam
  5. Ok la tu harganya..dengan bahan yang ada dalam tu..kan?yang penting ia sedap..hehe

    BalasPadam
  6. kalau kuew tiaw, gua suka yang jenis basah sikit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. klo gua, suka segala macam kuew..hehe

      Padam
  7. sedapnyer ! area mana yer? kampung CN kat parit buntar, boleh try ler bila balik kampung nanti ;)

    BalasPadam
  8. pernah makan kat sini..bos belanja..sedap..dan banyak sungguh...

    BalasPadam
  9. Dah lama tak pekena kuey teow doli ni.

    BalasPadam