Home » , , » Penyumbang komen akhir 2013

Penyumbang komen akhir 2013

Dah masuk tahun baru nih 2014, ni entri pertama tahun 2014. Kena update top tukang komen nih sebagai menghargai mereka yang sudi tinggalkan komen kat encikarman.com. Tanpa korang, sapalah encikarman.com ni kan yang baru tahun ni belajar blogwalking, sebelum-sebelum tuh malas hoho, buat keje belakang tabir jer. Tahun baru ni aku nak lebih fokus skit, nak lebih tersusun skit dlm berblog ni. Dah ada beberapa idea dalam kepala. Selain dari nak buat blog-blog dengan niche tertentu ( dah hampir siap ni ), aku juga nak tukar template blog nih. Dah jumpa template yg simple, senang skit nak edit hohoho. Oh ya, baru je baca update contest akhir tahun, aku join gak tapi tewas, takpe dan yang penting, artikel dari champion contest seo tersebut sudah aku khatam.

Penyumbang komen akhir tahun 2013


Inilah antara yang sudi tinggalkan komen kat blog encikarman.com ni, dan rasanya setiap komen aku cuba balas secepat mungkin. Kalau termiss tu, minta maaf le ye, ada sebab musabab  le tuh:


Top 10 Penyumbang Komen



Terima kasih kerana membaca Penyumbang komen akhir 2013. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



15 Komen:

  1. 2014 ni mcm kawe penyumbang komen pertama ehhh... :D

    BalasPadam
  2. Assalam
    Tahniah kepada 10 penulis komen blog Encik Karman :)

    BalasPadam
  3. Yahh :( nama saya gak ada di situ :(

    BalasPadam
  4. Aik?tersenarai kat sini yer.haha...tahniah buat semua..

    BalasPadam
  5. Selamat yang telah menjadi komentator terbaik diblog ini mudahan silaturahmi tetap terjaga antar blogger lainnya.

    BalasPadam
  6. tq semua, thn 2014 harap lebih gigih lagi ohhoh

    BalasPadam
  7. Sudah 2014 mas silahkan buat artikel baru lagi :p

    BalasPadam
  8. salam tahun baru..

    waa... tahniah buat tuan blog dan tahniah buat mereka yg tersenarai.. lepas ni nk try masuk la. ehhehhe

    BalasPadam
  9. haha ane baru-baru ini sih mampir ke blog agan :D

    ~ Blogwalking Andrekocak Blog ~

    BalasPadam
  10. tahniah, tahniah, tahniah bwt semuanya...huehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bwt admin blog,, tetep semangat berblog akak...
      smoga slalu berjaya je pada taon 2014 ni... Amiin!!

      Padam
  11. nomor 3 alamat blog nya ini http://cara-ririn.blogspot.com/ sudah di hapus oleh Google mas. Saya sekarang ngeblog di alamat ini http://cara-ririn.com/

    BalasPadam
  12. alhamdulillah blog ini masih aktif lagi walau dha akhir tahun.syukurlah ;)

    BalasPadam