Home » , » Muslim Niaga Platform Dropship Produk Islamik

Muslim Niaga Platform Dropship Produk Islamik

Muslim Niaga dengan tagline Platform Dropship Produk Islamik No. 1 di Malaysia telah menawarkan perkhidmatan untuk membantu usahawan dropship muslim online memilikki laman web kedai online sendiri dengan kos yang berpatutatan. Muslim Niaga hanya menyediakan produk-produk islamik sahaja untuk di niagakan oleh usahawan dropship ( Rakan Niaga ) Muslim Niaga yang sistem online dan sistematik serta professional. Dropship merupakan sistem jualan di mana Rakan Niaga hanya mencari pelanggan dan pihak Muslim Niaga akan menguruskan hal penghantaran produk.


Sistem Dropship Muslim Niaga




Muslim Niaga
  1. Rakan Niaga akan mencari  pembeli dengan mempromosi kedai online
  2. Pembeli membayar Rakan Niaga mengikut harga jualan
  3. Rakan Niaga akan membayar Muslim Niaga dengan harga ejen
  4. Muslim Niaga akan menghantar produk kepada pembeli



RAKAN NIAGA TAK PERLU SIMPAN STOK BARANG!





Kenapa Dropship?



Jika anda seorang yang...


 Malu nak bercakap tapi nak buat bisnes jual produk
Nak kerja ikut masa sendiri dan malas keluar rumah
Susah dapat kerja part time untuk ubah taraf hidup
 Pelajar yang perlukan duit tambahan
Ingin kahwin tapi wang belum cukup
Belum dapat kerja atau penganggur atau baru berhenti kerja
Kena buang kerja atau  VSS dan masih perlu bayar hutang
Surirumah yang dok rumah jaga anak tapi nak dapat income
Harga minyak naik dan perlukan duit lebih

Saya cadangkan anda cuba sertai dropship produk islamik ni. Memang banyak sistem dropship atau bengkel dropship yang lain, TETAPI menjadi ejen niaga ni, anda akan di bimbing dan yang pasti, kedai online menjadi kenyataan berserta dengan produknya sekali. Kalau anda sertai bengkel dropship, lepas tu anda kena hubungi pembekal yang sediakan dropship, kena ambil gambar produk, kena sediakan sistem bayaran ( kalau takde sistem, order dan bayar secara tepon atau sms )... kan banyak kerja tuh dan ramai tersungkur di tengah jalan sebelum aktiviti jualan atau niaga boleh di lakukan.

Cuba bayangkan...
Anda ada kedai online sendiri, siap dengan gambar produk, harga dan cara order serta cara bayaran! Tak perlu bimbang pasal stok dan penghantaran... semua di uruskan secara sistematik. Anda FOKUS pada cari pembeli jer......
Inilah yang di sediakan oleh Muslim Niaga.


Perkhidmatan Profesional Dropship Muslim Niaga



Website kedai sendiri
Rakan Niaga akan ada satu kedai online sendiri! Tak perlu susah-susah nak pikir design kedai online, kalau nak buat sendiri banyak juga kos nih. Kedai online disediakan bersama dengan lebih 200 pilihan produk dan anda boleh tambah 6 produk anda sendiri... menarik bukan! Rakan Niaga hanya perlu fokus pada promosi kedai online tanpa perlu serabut nak fikir hal-hal teknikal kedai online. Kedai online Muslim Niaga ni lengkap dengan borang tempahan, sistem bayaran dan juga blog. Jika anda nak ceburi bisnes dropship, ini semua anda kena ada dan kena buat sendiri atau upah orang buat, berapa agak-agak kosnya?Tapi dengan Muslim Niaga, semua ni tersedia. Anda cuma pilih nama kedai jer.

Contoh kedai online dan produk islamik yang di jual : http://emuslimshoppe.com/

Sistem invoice dan tempahan
Ada di sediakan dalam dropship Muslim Niaga nih, tak senang ni semua kalau nak install sendiri. Blogger-blogger biasa pun belum tentu lepas bab-bab teknikal dengan sistem invoice dan tempahan ni.

Data pengguna dan rekod tempahan
Disediakan juga untuk membantu Rakan Niaga dalam mencari pembeli baru dan juga pembeli lama. Secara tak langsung, Rakan Niaga boleh buat pembeli sebagai rakan baru.

Tak perlu simpan stok
Ni yang best kalau dropship, say NO to stok. Buat apa nak simpam stok? Muslim Niaga dah simpan untuk anda. Rakan Niaga masih dapat harga ejen walaupun tak buat belian pukal ( stok ). Tak perlu nak pikir stok akan berabuk ke, stok akan rosak ker, tak perlu semua tuh. Fokus pada promosi jer. Kan best cam nih..

Group bantuan di facebook
Perghhh... ni penting! Bantuan sokongan. Rakan Niaga tak akan di biarkan terkial-kial mencuba promosi produk keseorangan. Bantaun akan di berikan di dalam group istimewa facebook, orang lain tak boleh join, hanya Rakan Niaga je boleh join. Kat group fb nih, Rakan Niaga boleh bertanya tip-tip daripada mereka yang telah berjaya di samping tanya soalan kat admin group bantuan dan sokongan Muslim Niaga.

Sila like Muslim Niaga Fan Page.



Tahukah anda...
Ada 3 pakej dropship Muslim Niaga iaitu Asas (RM 450 ),           Pro ( RM 670 ) dan Premium ( RM 880 )


Testimoni Rakan Niaga Muslim Niaga


Mesti anda masih was-was kan? Ok, kat sini saya nak kongsi plak, kata-kata daripada Rakan Niaga Muslim Niaga yang berpuashati dengan sistem dropship Muslim Niaga nih:




Lagi testimoni Muslim Niaga: Testimoni Muslim Niaga



Hanya 3 Langkah Sertai Dropship Muslim Niaga




dropship muslim niaga


Pilih pakej dan harga
Lakukan pembayaran
Pilih nama domain kedai online

Hanya 3 langkah mudah sahaja, yang lain akan diuruskan oleh team Muslim Niaga. Jika ada sebarang kekeliruan, boleh baca  kat sini: Soalan dan jawapan


Boss Muslim Niaga di temuramah Astro Awani


  

Video ini menunjukkan model bisnes dropship produk islamik ni di iktiraf oleh pihak media.

Maklumat Lanjut


Website Muslim Niaga
No. Tel 011-14260161
Twitter: @mndropship
Service Muslim Niaga : Kedai Online, Design Training Online, Pembekal, Seminar Mentor Dropship, Train Usahawan, Trading.





Terima kasih kerana membaca Muslim Niaga Platform Dropship Produk Islamik. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



11 Komen:

  1. sistem dropship yg bagus utk usahawan
    good luck bro

    Muslim Niaga

    BalasPadam
  2. Satu portal yang baik untuk menjual produk mereka secara Islamik. Semoga berjaya bro...

    Apa kata anda terjah pula ke blog saya dengan contest yang sama.

    Contest SEO Muslim Niaga

    BalasPadam
  3. semoga dengan Muslim Niaga lebih ramai orang kita yg berjaya meningkatkan taraf ekonomi

    BalasPadam
  4. Dropship ni senang..tak yah simpan stok dan tak ada kedai pun tak apa..hehe..gud job dan gud luck bro..hehe

    BalasPadam
  5. nak try kena serius nih.. boleh pegi jauh nih

    BalasPadam
  6. kalau nak cari duit mesti ada matlamat nak kemahuan baru boleh berjaya

    BalasPadam
  7. moga berjaya Tuan Karman dalam contest ni..

    MUSLIM NIAGA

    BalasPadam
  8. kontes ni sengit, buatkan aku tercari-cari template.theme yg mesra seo.

    BalasPadam
  9. Muslim Niaga membuka peluang perniagaan yang boleh menjana keuntungan berlipat ganda. Tak perlu pening pikir pasal stok. Juz daftar sebagai ejen n dah boleh berniaga. Terbaik la Muslim Niaga! All d bez encik karman..

    Muslim Niaga Platform Dropship

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq tq, hebat blog akak kita nih, page depan kat google tuh.

      Padam